SOL, XRP, LINK, AVAX Coin ve Bu 6 Coin İçin Al-Sat Seviyeleri!

SOL, XRP, LINK, AVAX Coin ve Bu 6 Coin İçin Al-Sat Seviyeleri!
SOL, XRP, LINK, AVAX Coin ve Bu 6 Coin İçin Al-Sat Seviyeleri!
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spot Bitcoin ETF‘lerine artan girişler, yatırımcıların kripto piyasasına yönelik duyarlılığını artırdı. Bu da muhtemelen BTC fiyatının ve AVAX Coin gibi altcoin’lerin yükselmesinde bir faktör oldu. Bitcoin pozitif momentumunu koruyarak belirli altcoin’lerde daha fazla ralliyi tetikleyebilir mi? Kripto analisti Rakesh Upadhyay, bunu öğrenmek için ilk 10 kripto paranın grafiklerini inceliyor.

Kripto para piyasası genel görünümü

Bitcoin hareket halinde ve borsa yatırım fonları yatırımcıları daha fazla alım yaparak bu yükselişi destekliyor. ETF’ler 8 Şubat’ta toplam 403 milyon dolar ile üçüncü en büyük girişlerine tanık oldu. Bu, 11 Ocak’taki lansmandan bu yana ETF’lere toplam girişi 2,1 milyar doların üzerine çıkardı. BlackRock ve Fidelity’nin spot Bitcoin ETF’lerinin her biri yönetim altındaki varlıklarda 3 milyar dolardan fazla biriktirdi.

AVAX CoinGünlük kripto para piyasası performansı. Kaynak: Coin360

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere yükseliş hareketi yalnızca Bitcoin ile sınırlı değil. Çünkü belirli altcoin’ler de kendi genel direnç seviyelerinin üzerine çıkarak yükselmeye başladı. Bu durum, tüm kripto alanında duyarlılığın arttığını gösteriyor.

BTC, ETH, BNB, SOL ve XRP Coin analizi

Bitcoin (BTC) fiyat analizi

Ayıların son birkaç gün içinde fiyatı 20 günlük üssel hareketli ortalamanın (43.352 dolar) altına düşürmek için tekrarlanan başarısızlıkları, 7 Şubat’ta boğalar tarafından güçlü bir alım yapılmasını sağladı. Alıcılar, 8 Şubat’ta fiyatı 44.700 dolar direncinin üzerine çıkararak üstünlüklerini ortaya koydular. Bu durum, Bitcoin ayılarının güçlü bir savunma yapması beklenen psikolojik açıdan önemli 50.000 dolar seviyesine doğru potansiyel bir yükselişin önünü açıyor.

Bununla birlikte, alıcılar 50.000 dolardan fazla zemin bırakmazsa, rallinin 52.000 dolara doğru devam etmesi mümkün. Ayılar, fiyatı 41.884 doların altına düşürdükten ve sürdürdükten sonra kontrolü yeniden ele geçirecek. Bu durumda BTC’nin daha sonra 37.980 dolara kadar düşmesi olası.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

Ether 7 Şubat’ta 2.400 dolarlık genel direncin üzerine çıktı. Böylece, yükselen üçgen formasyonunu tamamladı. Ayılar, fiyatı 8 Şubat’taki kırılma seviyesinin altına çekmeye çalıştı. Ancak boğalar yerlerini korudu. Yükseliş formasyonunun hedefi 2.632 dolar.

Fiyat 2.632 dolardan düşer ancak 20 günlük EMA’da (2.358 dolar) destek bulursa, bu olumlu bir hissiyata işaret edecektir. Bu da 2.717 doların üzerine çıkma ihtimalini artıracaktır. Ayılar, agresif boğaları tuzağa düşürmek için fiyatı hareketli ortalamaların altına geri çekmek zorunda kalacak. Bunun da ETH’yi 2.100 dolara çekerek long likidasyonla sonuçlanması mümkün.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

BNB 7 Şubat’ta 50 günlük SMA’dan (305 dolar) sıçradı. Bu hamlesinin devamında 8 Şubat’ta ayı trend çizgisinin üzerine çıktı. Böylece, alçalan üçgen formasyonunu geçersiz hale getirdi. Bir düşüş formasyonunun başarısız olması, kenarda bekleyen alıcıların giriş yapması nedeniyle bir yükseliş işaretidir. Alıcılar fiyatı 320 doların üzerine çekerek 338 dolarlık direncin yeniden test edilmesi için kapıları açtı. Bu seviyeyi aşarsa, BNB’nin ivme kazanması ve 360 dolara yükselmesi mümkün.

Aksine, fiyat mevcut seviyeden veya 338 dolardan düşerse, daha yüksek seviyelerde kar rezervasyonunu gösterecektir. Hareketli ortalamaların altına düşmesi, BNB’nin bir süre 288 dolar ile 338 dolar arasında salınacağını gösterir.

Solana (SOL) fiyat analizi

Solana 7 Şubat’ta hareketli ortalamalardan yukarı döndü. Şimdi boğalar fiyatı 107 dolardaki sert genel direncin üzerine çıkarmaya çalışıyor. Eğer başarılı olurlarsa, SOL’un ters baş-omuz formasyonunu tamamlayacak. SOL’un önce 25 Aralık’taki en yüksek seviyesi olan 126 dolara yükselmesi ve ardından formasyon hedefi olan 135 dolara doğru bir ralli yapması mümkün.

Bu olumlu görüş, SOL fiyatınıb keskin bir şekilde düşmesi ve 92 doların altına inmesi halinde yakın vadede geçersiz hale gelecektir. Bunun, boğaların muhtemelen giriş yapacağı 79 dolara doğru aşağı yönlü bir hareket başlatması olası.

Ripple (XRP) fiyat analizi

Ayılar XRP’yi 0,50 dolar desteğinin altına düşüremedi ve koruyamadı. Bu da boğaların seviyeyi savunduğunu gösteriyor. Fiyat, yakın vadede dikkat edilmesi gereken önemli bir seviye olan 20 günlük EMA’ya (0,52 dolar) yükseldi. Alıcılar bu engeli aşarsa, XRP’nin ayı trend çizgisine doğru yolculuğuna başlaması mümkün. Bu çizgisinin üzerindeki bir kırılma ve kapanış, boğaların sürücü koltuğuna geri döndüğünü gösterecektir. XRP’nin daha sonra 0,67 dolara sıçraması olası.

Aşağı yönde önemli destek 0,50 dolar seviyesinde. Bu seviyenin altında bir kapanış, ayıların üstünlüğe sahip olduğunu gösterecektir. XRP’nin daha sonra 0,46 dolara düşmesi mümkün.

ADA, DOGE, DOT ve LINK, AVAX Coin analizi

Cardano (ADA) fiyat analizi

Cardano 7 Şubat mum çubuğundaki uzun kuyruk, boğaların 0,46 dolarlık kritik destek yakınında sağlam alım yaptığını gösteriyor. Boğalar, 8 Şubat’ta fiyatı 20 günlük EMA’nın (0,51 dolar) üzerine çıkardı. Şimdi de azalan kanalın düşüş trendi çizgisine meydan okumaya çalışıyor. Alıcılar bu engeli aşarsa, ADA’nın 0,60 dolara ve ardından 0,68 dolara yükselmesi mümkün.

Bu iyimser görüş, fiyatın düşüş trendi çizgisinden aşağı dönmesi ve 20 günlük EMA’nın altına düşmesi durumunda yakın vadede geçersiz olacaktır. Bu durum rallilerde agresif satışlara işaret edecektir. Ayrıca, ADA fiyatını bir süre daha kanal içinde tutacaktır.

Avalanche (AVAX Coin) fiyat analizi

AVAX Coin 6 Şubat’ta 20 günlük EMA’nın (34,92 dolar) altına indi. Ancak ayılar daha düşük seviyeleri koruyamadı. Bu da traderların düşüşleri bir alım fırsatı olarak gördüğünü gösteriyor. Boğalar, AVAX Coin fiyatını kanalın düşüş trendi çizgisinin üzerinde tutarak pozisyonlarını güçlendirmeye çalışacak. Bunu başarırlarsa kısa vadeli bir trend değişikliğine işaret edecektir. AVAX Coin fiyatının 44 dolara ve ardından 50 dolardaki kritik dirence doğru bir yükseliş başlatması mümkün.

AVAX Coin ayıları için zaman tükeniyor. Geri dönüş yapmak istiyorlarsa, AVAX Coin fiyatını 32,30 doların altına çekmeleri gerekecek. AVAX Coin daha sonra birkaç gün daha azalan kanal içinde salınmaya devam edebilir.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

DOGE simetrik üçgen formasyonunun içinde işlem görmeye devam ediyor. Ayrıca, boğalar ile ayılar arasında bir sonraki yönsel hareket konusunda kararsızlığa işaret ediyor. Boğalar 7 Şubat’ta fiyatı 20 günlük EMA’nın (0,08 dolar) üzerine çıkardı. Böylece, ayı trend çizgisine olası bir yükselişin kapılarını açtı. Satıcılar geçmişte bu seviyeyi şiddetle savunmuşlardı. Dolayısıyla yine bu seviyede ralliyi durdurmaya çalışacaklar.

AVAX Coin

Fiyatın ayı trend çizgisinden yön değiştirmesi, DOGE’nin üçgen içinde kalış süresini bir süre daha uzatacağını gösterecektir. Aksine, alıcılar ayı trend çizgisini delerse, DOGE’nin ivme kazanması ve 0,10 ila 0,11 dolarlık direnç bölgesine doğru yükselmesi mümkün.

Polkadot (DOT) fiyat analizi

Ayıların Polkadot’u baş-omuz formasyonunun boyun çizgisinin altına indirip sürdürememesi, 7 Şubat’ta fiyatı 20 günlük EMA’nın (6,92 dolar) üzerine çıkaran alıcıları cezbetmiş olabilir. DOT, güçlü bir direnç olarak hareket etmesi muhtemel olan 50 günlük SMA’ya (7,40 dolar) ulaştı. Alıcıların, düzeltici aşamanın sona ermiş olduğunu göstermek için bu engeli aşması gerekecek. DOT’un daha sonra 8,58 dolara doğru ilerlemesi mümkün.

AVAX Coin

Alternatif olarak, fiyat 50 günlük SMA’dan keskin bir şekilde düşerse, ayıların agresif bir şekilde seviyeyi savunduğuna işaret edecektir. DOT’un daha sonra 6,50 dolar ve ardından 6 dolar desteğine doğru kayması olası.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

LINK, 2 Şubat’ta 17,32 dolardaki sert tepe direncini kırdıktan sonra konsolide oluyor. Yükselen 20 günlük EMA (16,87 dolar) ve pozitif bölgedeki RSI boğaların avantajlı olduğunu gösteriyor. Alıcılar düşüşü 17,32 dolarlık kırılma seviyesinde durdurmaya çalışacak. Bu gerçekleşirse, boğa trendinin yeniden başlama olasılığı artar. LINK’in daha sonra 21,79 dolara kadar yükselmesi mümkün.

AVAX Coin

Aksine, fiyat düşmeye devam eder ve 20 günlük EMA’nın altına inerse, son kırılmanın bir boğa tuzağı olabileceğini gösterecektir. LINK’in daha sonra 50 günlük SMA’ya (15,48 dolar) düşmesi olası.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

Yorumlar kapalı.