Not Alın: Bu 3 Altcoin 10 Miyar Dolar Piyasa Değerine Ulaşabilir!

Not Alın: Bu 3 Altcoin 10 Miyar Dolar Piyasa Değerine Ulaşabilir!
Not Alın: Bu 3 Altcoin 10 Miyar Dolar Piyasa Değerine Ulaşabilir!
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa değerleri düşük de olsa, sağlam temellere sahip kripto paralar, cazip risk-ödül potansiyeli sunabilir. Ancak, bu kripto paraların ya deneysel projeler olduğunu ya da büyümek için belirli koşullar gerektirdiğini anlamak önemli. Özellikle de düzenleyici ortamı göz önüne aldığımızda. Kripto uzmanı Vinicius Barbosa, 2024’te 10 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşma potansiyeli olan 3 altcoin paylaşıyor.

Monero (XMR) için 10 milyar dolarlık piyasa değeri mümkün!

Özellikle Monero, en sağlam projelerden biri olmasına rağmen 2,18 milyar dolarlık piyasa değerine sahip. Bu, yıllar içinde kanıtlanmış yenilikçi, tamamen merkezi olmayan bir teknolojiye sahip, piyasadaki lider yerel gizlilik-coini. Bununla birlikte altcoin, son 30 günde %23’ün üzerinde kayıp gördü. Çünkü, büyük bir düzenleyici baskıyla karşı karşıya. Yazı sırasında token 118,5 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, XNR’ın aylık hacmi 3,09 milyar dolar. Bu da piyasa değerinden %50 daha fazla. Bu son satış çoğunlukla Binance’in listeden çıkarma duyurusundan sonra gerçekleşti.

Monero (XMR) piyasa değeri ve fiyat verileri. Kaynak: CoinMarketCap

Şimdi Monero, en büyük merkezi kripto borsasını kaybettikten sonra tarihinin en büyük dayanıklılık testinden geçecek. Bu nedenle, artan kullanım ve merkezi olmayan değişim çözümleriyle hayatta kalmak, gizlilik coin’inin 2024’te daha yüksek zeminlere taşıyabilir. 10 milyar dolarlık bir piyasa değeri, mevcut fiyatlardan yaklaşık %360 kazanç demek. Bu durum, Monero’nun yılda %1’den daha az olan düşük ve öngörülebilir arz enflasyonu ile destekleniyor. Öte yandan, likidite eksikliği üstesinden gelinmesi gereken büyük bir zorluk. Bu tahmin, Monero topluluğunun ve kullanıcı tabanının olumlu gelişmelerine bağlı.

Merkezi olmayan borsa çözümleri için THORChain (RUNE)

Bu arada THORChain (RUNE), Monero’nun 2024’teki başarısı için önemli bir müttefik olduğunu kanıtlayabilir. Birlikte çalışabilirliğe ve merkezi olmayan takasa odaklanan bu cross-chain protokolü, yıl için önemli bir potansiyele sahip. Yerel token RUNE, şu anda 1,74 milyar dolarlık piyasa değeriyle 5,12 dolardan işlem görüyor. Özellikle altcoin, aylık 11,5 milyar dolarlık devasa hacmiyle son 30 günde %12,8 artış gösterdi.

THORChain (RUNE) piyasa değeri ve fiyat verileri. Kaynak: CoinMarketCap

Düzenleyici incelemeler merkezi borsalar üzerinde baskı oluşturdukça, kripto para yatırımcıları Binance ve diğer büyük piyasalarda alternatifler aramaya başlayabilir. İşte o zaman THORChain parlaması mümkün. Bu da büyümek için yeterli sermayeyi çekmesi anlamına geliyor. 10 milyar dolarlık bir piyasa değeri, mevcut piyasa değerinden yaklaşık %475’lik bir kazanç demek. Bununla birlikte, RUNE hala oldukça enflasyonist. Bunun da bu kazançların gerçekleşmesini etkilemesi mümkün.

Listedeki son altcoin: Maker (MKR)

Maker, genel düzenleyici senaryoyu göz önüne aldığımızda 2024’te bir artış için ilgili potansiyele sahip. Maker, merkezi olmayan ve aşırı teminatlı stablecoin DAI’yi destekleyen Ethereum tabanlı bir protokol. MKR, protokolün yönetim tokenı olup 1,83 milyar dolar değerinde. Ayrıca, altcoin şu anda 1.985 dolardan işlem görüyor.

Maker (MKR) piyasa değeri ve fiyat verileri. Kaynak: CoinMarketCap

10 milyar dolarlık bir piyasa değeri, mevcut piyasa değerine kıyasla %465’in üzerinde bir kazanç demek. Bununla birlikte, MKR’nin diğer kripto paralar için olumsuz koşullar altında performans gösterdiği ve genellikle ayı piyasaları sırasında yükseldiği biliniyor. Dolayısıyla bu durum MKR’yi de dikkate alınması gereken değerli bir hedge haline getiriyor.

2024’te 1 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşma potansiyeline sahip iki kripto para seçmemize benzer şekilde, bu kripto paralar anlamlı bir benimseme ve kullanım elde etmeyi başaramazlarsa öngörülen senaryoyu gerçekleştiremeyebilirler. Yatırımcıların kripto para piyasasına yatırım yaparken her zaman uygun risk yönetimi ve araştırma yapması şarttır.

Makaledeki görüşler ve tahminler uzmana ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

Yorumlar kapalı.