Analist Uyardı: Haftaya Bu 3 Kripto Para İçin Tetikte Olun!

Analist Uyardı: Haftaya Bu 3 Kripto Para İçin Tetikte Olun!
Analist Uyardı: Haftaya Bu 3 Kripto Para İçin Tetikte Olun!
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası doğal olarak belirsiz ve değişken. Ancak belirli olayların, belirli kripto paralar için belirsizliği ve oynaklığı artırması mümkün. Risk yönetimi perspektifinden bakıldığında, aşırı belirsizlik altında alım satım yapmaktan kaçınmak yatırımcıların genel sonuçlarını iyileştirebilir. Bu bağlamda analist Vinicius Barbosa, bu 3 altcoin yatırımcılarının önümüzdeki hafta tetikte olması gerektiğini söylüyor.

Dikkat: Bu 3 kripto para ‘uçurum unlock’ gerçekleştirecek

Token unlock etkinlikleri, genellikle belirsizlik ve dalgalanma yaratan olaylardır. Dolaşımdaki arzı artırarak, fiyatları büyük ölçüde etkileme ihtimalleri yüksektir. Bu nedenle, önümüzdeki hafta işlem yapmaktan kaçınılması gereken üç altcoin unlock’tan kaynaklanıyor. Önümüzdeki yedi gün boyunca, kripto projeleri 338,42 milyon dolar değerinde tokenin kilidini açacak. Token Unlocks App’e göre, özellikle Aptos (APT), The Sandbox (SAND) ve CyberConnect (CYBER) toplam 334,74 milyon dolar değerinde %98,9’unun kilidini açacak.

Kripto paraÖnümüzdeki yedi günlük uçurum token unlock. Token unlock gösterge tablosu. Kaynak: Token Unlocks

Aptos (APT) 11 Şubat’ta büyük token kilidini açıyor

İlk olarak, Aptos 11 Şubat’ta beklenen dolar cinsinden en büyük kilidi açıyor. Hak ediş sözleşmesi, basın zamanına kadar 221,59 milyon doların üzerinde değere sahip 24,84 milyon APT’yi serbest bırakacak. Özellikle, “Yatırımcılar” ve “Çekirdek katılımcılar”, 180 milyon doların üzerinde likit varlığa ulaşan en büyük kısmı alacaklar. Toplam kilit açma APT’nin dolaşımdaki arzını %7,3 oranında artıracak.

Kripto paraAptos (APT) token kilitleri açılıyor. Kaynak: Token Unlocks

Önümüzdeki hafta SNAD ve CYBER ticaretinden uzak durun!

Token unlock nedeniyle alım satımdan kaçınılması gereken diğer iki kripto para The Sandbox ve CyberConnect. İlki 205,59 milyon SAND (95,18 milyon dolar), ikincisi ise 2,36 milyon CYBER (17,97 milyon dolar) piyasaya sürecek. Her iki kilit açma da dolaşımdaki arzı sırasıyla %9,2 ve %15,9 oranında artıracak. Özellikle, The Sandbox 14 Şubat’ta ve CyberConnect 13 Şubat’ta tokenlarının kilidini açacak.

Kripto para token unlock etkinliğinin etkileri

Esasen, alıcı kuruluşların bu fırsatı kullanarak unlock tokenları piyasaya sürmesi mümkün. Bu durum kaçınılmaz olarak bu kripto paralar için büyük satış baskıları yaratacaktır. Bu da fiyatlarını etkileyecek ve elde tutma değerlerini düşürecektir. Öte yandan, spekülatif fiyat hareketlerinin de bu tokenların kısa vadede fiyatlarının artmasına neden olması olası. Bu yüksek spekülasyon ve belirsizlik senaryosunda, yatırımcılar yukarıda bahsedilen üç kripto para birimini alıp satmaktan kaçınmalı ve daha fazla gelişmeyi beklemelidir.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

Yorumlar kapalı.