Dev 2 Şirket Yine Satış Yapıyor: TON ve Bu 2 Coin İçin Dikkat!

Dev 2 Şirket Yine Satış Yapıyor: TON ve Bu 2 Coin İçin Dikkat!
Dev 2 Şirket Yine Satış Yapıyor: TON ve Bu 2 Coin İçin Dikkat!
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Devam eden iflas işlemlerinin bir parçası olarak beklenen bir hareketle, iflas eden kripto para borsası FTX ve ticaret firması Alameda Research ile ilişkili cüzdanlar, Blockchain izleme firması Spot on Chain’in verilerine göre, son beş gün içinde piyasa yapıcılara ve merkezi borsalara (CEX’ler) 10,2 milyon dolar değerinde 13 farklı token aktardı. En son transferler arasında ise TON coin ve 2 altcoin’in yer alması dikkat çekti. Bu durum, FTX ve Alameda’nın 24 Ekim 2023’ten bu yana 116 kripto varlığından toplam 735 milyon doları CEX’lere aktardığı bildirilen daha büyük bir varlık tasfiyesi eğilimini takip ediyor. İşte detaylar…

FTX ve Alameda, TON coin ve bunları satıyor

En son transferler, son zamanlarda piyasa toparlanmaları yaşayan ve para kazanmaya yönelik stratejik bir yaklaşım öneren çeşitli tokenleri içeriyordu. 2.148 ETH (yaklaşık 5,27 milyon dolar), her ikisi de çeşitli kripto para borsalarına likidite sağlamasıyla bilinen piyasa yapıcıları Wintermute ve FalconX ile ilişkili adreslere gönderildi. Ek olarak, 500.000 TON (yaklaşık 1,04 milyon dolar) Wintermute’a aktarıldı ve potansiyel olarak token’ın son fiyat artışından yararlanıldı.

#FTX and #Alameda wallets further moved ~$10.2M in 13 tokens to market maker and CEX in the past 5 days, including:

• 2,148 $ETH ($5.27M) to #Wintermute and #FalconX after the market rally
• 500K $TON ($1.04M) to #Wintermute
• 54,811 $CREAM ($874K) to #Binance

and $1.98M in… https://t.co/Vlsqrd2eLK pic.twitter.com/6P7Lsv9F7G

— Spot On Chain (@spotonchain) February 10, 2024

Ayrıca 54.811 CREAM (yaklaşık 874.000 dolar) önde gelen bir kripto para borsası olan Binance’e gönderildi. Bu belirli varış noktaları, FTX/Alameda ile alıcı kuruluşlar arasındaki potansiyel ortaklıklar veya ticaret anlaşmaları hakkında soru işaretleri uyandırmaktadır. Merkezi New York’ta bulunan Wintermute, piyasa yapıcılığı hizmetleri sunan ve kurumsal kripto ticaretini kolaylaştıran çeşitli borsalarla köklü bir ilişkiye sahiptir. Yine ABD merkezli FalconX, tezgah üstü (OTC) kripto ticaretine odaklanıyor ve büyük kurumsal yatırımcılara hitap ediyor.

Kasım ayından beri tasfiye sürecinde

Piyasa araştırmacısı John Smith, konuyla ilgili, “İlgili piyasa yapıcıların ve CEX’lerin belirli seçimleri, geçmiş alım satımları kolaylaştırmada bir rol oynamış olabileceklerini veya uygun anlaşmalara sahip olabileceklerini gösteriyor” dedi. “Bununla birlikte, FTX veya ilgili taraflardan daha fazla açıklama yapılmadan, bu belirli transferlerin arkasındaki kesin nedeni kesin olarak belirtmek zordur.” diye ekledi. Varlık tasfiyesine yönelik daha büyük eğilim, Kasım 2023’te başlatılan mahkeme kararlı iflas işlemleriyle uyumlu.

SHIB, ID, PENDLE Coin ve Bu 6 Altcoin’den Sıcak Haberler Var!

Sürecin bir parçası olarak FTX’in alacaklılara geri ödeme yapmak için varlıklarını satması gerekiyor. Önceki raporlar, borsanın kalan kripto varlıklarını Aralık 2023’ten itibaren haftalık 50 milyon dolarlık gruplar halinde açık artırmaya çıkarmayı planladığını gösteriyordu. Mevcut transferler mahkeme kararıyla yapılan açık artırmaların kapsamına girmese de, hazır varlıklardan fon sağlama çabalarının devam ettiğini gösteriyor. Devam eden tasfiyeye rağmen FTX’in geleceği belirsizliğini koruyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

Yorumlar kapalı.