Bu Hafta İzlenecek 8 Altcoin: Güçlü Hareketler Bekleniyor!

Bu Hafta İzlenecek 8 Altcoin: Güçlü Hareketler Bekleniyor!
Bu Hafta İzlenecek 8 Altcoin: Güçlü Hareketler Bekleniyor!
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Geçen hafta, merkezi kripto borsası FTX’in çöküşü piyasada şok dalgaları yaşattı. Bu nedenle kripto para piyasası pek iyi anlar geçirmedi. Tam birçok altcoin, düşüş eğiliminden çıkacakmış gibi göründüğünde, önceki destek seviyelerinden önemli ölçüde geriledi. Bununla birlikte, umut vaat eden bazı kripto varlıkları var. İşte analistlerin yükseliş beklediği sekiz altcoin…

Analistler, Bitcoin ve bu 8 altcoin için umutlu

Kriptokoin.com olarak da bildirdiğimiz gibi FTX krizi, piyasaları olumsuz etkiledi. Ancak bazı analistler, bazı altcoin projeleri için yükseliş öngörüyor. Analist Rahul Nambiampurath; bu hafta Trust Wallet Token (TWT), PAX Gold (PAXG), GMX (GMX), Bitcoin Cash (BCH) ve dYdX’i (DYDX) inceledi. Bir başka analist olan Prasanna ise Bitcoin, XRP ve BNB’yi inceledi.

Trust Wallet Token (TWT)

Bu listedeki en dikkate değer performans gösterenlerden biri, hafta ortasında yüzde 70’in üzerinde bir sıçrama yaşayan Trust Wallet’ın Trust Wallet Token’ı (TWT). FTX borsasının düşüşü, yatırımcıların dikkatini gözetim dışı cüzdanlara çevirdi ve Trust Wallet en popüler seçeneklerden biri. Gözetimsiz bir cüzdanla, kripto yatırımcısı, fonların kendilerine ait olduğunu kanıtlayan kripto para birimine ait cüzdanın özel anahtarlarının tek kontrolüne sahiptir.

Merkezi kontrole sahip saklama cüzdanları sunan FTX’in çöküşünün ardından merkezi olmayan cüzdanlara olan talep arttı ve bu Trust Wallet’a fayda sağlamış olabilir. TWT geçen hafta 1,16 dolardan başladı ve şu anda 2,43 dolar civarında.

PAX Gold (PAXG)

PAXG tokenının piyasa değeri yüzde 5 artarak mevcut rakamı olan 560 milyon dolara ulaştı ve fiyat şu anda 1.732 dolar civarında seyrediyor. PAX Gold, Paxos tarafından oluşturulan ve fiziksel altınla desteklenen bir stablecoin’dir. Bir token, London Good Delivery altın külçesinin 1 onsunu temsil eder. Çoğu finansal piyasanın dalgalı olduğu bir dönemde, bazı yatırımcılar gerçek dünya varlıklarına veya PAX Gold gibi bunlarla bağlantılı varlıklara yönelebilir. FTX çöküşü yatırımcıları ürküttü ve öyle görünüyor ki kripto yatırımcıları da mümkün olan yerlerde ayrılıyor.

GMX (GMX)

GMX tokenının piyasa değeri geçen hafta %10 artarak 337 milyon dolara yükseldi. GMX, hem spot hem de perpetual sözleşme sunan merkezi olmayan bir borsadır. Burada da, yatırımcıların merkezi olmayan finans alternatiflerine yöneldiği görülüyor ve GMX’in düşük ücretleri ve sıfır fiyat etkili işlemleri onlar için cazip olabilir. FTX’in çöküşünün ardından yatırımcıların geçebileceği DEX’ler arasında göze çarpıyor. Geçen haftanın başında GMX, 37.70 dolar değerindeydi. Şu anda 41,71 dolar civarında.

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash (BCH), fiyatı özellikle önemli bir miktarda artmadığı için bu hafta izlenecek tokenler arasında biraz farklı. Ama coin’in hashrate’i yüzde 30 gibi etkileyici bir artış gösterdi ve madencilik zorluğu %9’a ulaştı.  İlki, bir ağda kripto madenciliği yapmak için ne kadar hesaplama gücünün kullanıldığını belirlerken, ikincisi bir blok madenciliği yapmanın ne kadar zor olduğunu ölçer. BCH’nin başarılı olabilmesinin bir başka nedeni de, projeyle ilgili son sosyal medya duyarlılığının olumlu olması. Madencilik zorluğundaki ve hash rate’teki artış buna katkıda bulunuyor olabilir.

dYdX (DYDX)

Merkezi olmayan borsa dYdX’in DYDX token değeri yüzde 28 arttı. Böylece dYdX, hafta içinde fiyat artışı yaşayan başka bir DEX oldu. Token şu anda yaklaşık 2,30 dolardan işlem görüyor. Analiste göre GMX gibi, dYdX de muhtemelen fiyat artışı görüyor çünkü FTX olayından sonra DEX’lere daha fazla ilgi var.

Bitcoin (BTC)

Analistlere göre Bitcoin, büyük olasılıkla çoğu yatırımcının, özellikle piyasa gerilemeleri sırasında güvenmesi gereken kripto para birimidir. İlk ve en önemli kripto para birimi yaklaşık 13 yıldır piyasada ve birçok modern kripto para biriminden çok daha istikrarlı olduğu düşünülüyor. Bitcoin’in değeri düşerse, hemen hemen her coin de düşer. Bitcoin fiyatı, piyasanın yönünü belirler. Sonuç olarak, stablecoin’ler dışında başka hiçbir coin veya token bir krizde Bitcoin kadar güvenli değildir. Ancak FTX krizi dışında, dış piyasa faktörleri genellikle olumludur. Bu, Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç hafta içinde dengelenmesine neden olabilir.

altcoin

Binance Coin (BNB)

Kısa vadede, BNB, FTX tokeninin sona ermesinden büyük fayda sağladı. Binance’in FTX tokenlerini tasfiye edeceğini açıklamasının ardından, birçok yatırımcı dünyanın en büyük kripto borsasına öfkelendi. Piyasa manipülasyonu suçlamaıs yaptı. Ancak, FTX sonunda kendisini zor bir mali durumda buldu. Birçok yatırımcı Binance’in davranışlarından öfkelense bile, kripto para borsaları arasındaki durum değiştirilemez. Analiste göre altcoin fiyatının önümüzdeki haftalarda ve aylarda önemli ölçüde artma şansı var.

Popüler Bitcoin Borsası, Bu 3 Altcoin İşlemlerini Durdurdu!

Ripple (XRP)

Çöküşten önce, XRP, en iyi kripto para birimleri arasında en iyi performanslardan birine sahipti. Bunun başlıca nedeni, Ripple Labs ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasındaki yasal anlaşmazlığın durumu hakkında giderek daha fazla olumlu bilginin görüntülenebilir hale gelmesiydi. Şu anki haliyle, analistlere göre Ripple davayı kazanabilir ve XRP fiyatına önümüzdeki aylarda önemli bir artış sağlayabilir. Birçok analist, XRP coinin hala oldukça düşük fiyatlı olduğuna inanıyor. Ripple’ın ödeme ağı birkaç yıldır faaliyet gösteriyor ve son derece iyi bir konuma sahip.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.