Bu Altcoin Coinbase’e Yığılıyor! Satış mı Gelecek?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Kripto para piyasasında borsalara token hareketleri ilgili altcoin fiyatını etkileme potansiyeli taşıdığından yakından izlenir. Bir balina izleme platformunun bildirdiğine göre kripto borsası Coinbase’e yüklü miktarda Ethereum transferi gerçekleşti. Bu da “Bir satış mı geliyor?” sorusunu akla getirdi. Bununla birlikte bir analist, yüreklere su serpti.

Lider altcoin tokenleri Coinbase’e yığıldı, neler oluyor?

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasadaki atalet devam ediyor. Bitcoin ve çoğu altcoin yatay bir seyir izliyor. Bu durgun ortamda, son saatlerde lider altcoin Ethereum’dan yüklü bir token transferi gerçekleşti. Balina izleme platformu Whale Alert’in paylaşımına göre bu aktarım önde gelen kripto borsası Coinbase’e oldu. Bu doğrultuda 300.000 adet ETH yer değiştirdi.

Piyasa oyuncuları, borsalara token transferlerini, bir satışın habercisi olarak algılar. Yüklü miktardaki bir satış ise ilgili altcoin fiyatında ciddi düşüş yaratma potansiyeline sahiptir. Bu yüzden yatırımcılar ve traderlar, bu tür hareketleri yakından takip eder. Yüklü miktarda ETH transferi de bu endişeye yol açtı. Bununla birlikte Astronomica takma adlı analist, bu transfere ilişkin arka planı açıkladı. Analist, “Bunlar, Coinbase’in sıradan transferleri. Muhtemelen Soğuk Cüzdan değişimi yapacaklar. Endişeye gerek yok.” diyerek yüreklere su serpti.

Coinbase’in sıradan transferleri, muhtemelen Cold wallet değişimi yapacaklar.

Endişeye gerek yok. https://t.co/a5m9HmNpoX pic.twitter.com/D0P4zIShAv

— astronomica (@0xastronomica) September 4, 2023

Analist, daha sonra durumun takipçisi olarak, altcoin transferine ilişkin işlemlerin bahsettiği şekilde gerçekleştiğini belirtti. Bu doğrultuda Astronomica, “Dediğim gibi ETH’ler 4 binlik batchlar halinde yeni Coinbase Soğuk Cüzdan’lara aktarılıyor. Önceden de birkaç kere şahit oldum. Böyle çok cüzdanları var.” dedi.

Dediğim gibi ETH’ler 4K’lık batchlar halinde yeni Coinbase Cold walletlerine aktarılıyor.

Önceden de birkaç kere şahit olmuştum, böyle çok walletleri var. https://t.co/zJjei0VLgG pic.twitter.com/7jDn5a0Bo7

— astronomica (@0xastronomica) September 4, 2023

Ethereum fiyatının uzun vadeli analizi, düşüş eğilimi gösteriyor!

Analistlerin yaptığı son fiyat analizine göre, Ethereum fiyatı (ETH), boğaların 1.700 doların üzerindeki yukarı yönlü momentumlarını koruyamamasının ardından 1.600 dolarlık kritik destek seviyesine geri döndü. Altcoin aşırı alım bölgesine ulaştığından 29 Ağustos rallisi kısa sürdü. Son zamanların en yüksek seviyesindeki satış aktivitesi ETH’de düşüşe yol açtı.

Analistlere göre, aşağı yönde, ETH 1.600 ila 1.700 dolar arasındaki hareketine devam edecek. Ayıların mevcut desteğin altına düşmesi halinde piyasada bir düşüş yaşanacak ve önceki düşük seviye olan 1.537 dolar yeniden test edilecek. Bu arada, altcoin basın saati itibariyle 1.634 dolardan işlem görüyor.

Altcoin

Lider altcoin için bir sonraki yön ne?

Ethereum, 14. dönem için Göreceli Güç Endeksi’nin 36. seviyesindeki önemli desteğin üzerinde işlem görmeye devam ediyor. Şu anda yukarı doğru ve 20 günlük Stokastik bariyerin üzerinde düzeltme yapıyor. Son zamanların en yüksek seviyesinde, yukarı yönlü momentum azalıyor. Ethereum, doji mum çubuklarının varlığı nedeniyle fiyat hareketinin durağan olduğu 1.600 dolar destek seviyesinin üzerinde dengeleniyor. 27 Mart’tan bu yana mevcut destek seviyesi ihlal edilmedi. Bu da mevcut desteğin korunacağı izlenimini veriyor. Ancak, mevcut destek seviyesinin üzerinde bir fiyat artışı yeni bir yükselişin başlangıcına işaret edecektir.

Altcoin

Geçen hafta analistler, ayıların ETH’yi defalarca 1.400 doların altına itmeye çalıştığını söyledi. Bununla birlikte, fiyat 1.700 doların üzerine çıktı. Ancak lider altcoin yukarı yönlü ivmesini sürdüremedi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.