BONK Coin Neden Düşüyor? BONK Alternatifi Coinler Hangileri?

BONK Coin Neden Düşüyor? BONK Alternatifi Coinler Hangileri?
BONK Coin Neden Düşüyor? BONK Alternatifi Coinler Hangileri?
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son iki yıl içinde çok kez kesinti yaşayan Solana blok zinciri ağında yeni bir kesinti meydana geldi. Kesintinin 11. kez gerçekleştiği söylenirken kripto para borsası Upbit, daha sonra SOL ve bir dizi başka token için para yatırma ve çekme işlemlerinin durdurulduğunu ilan etti.

Olay, Solana’nın ekibi tarafından, “Ekosistemin dört bir yanından mühendisler tarafından mainnet-beta’daki bir kesinti araştırılıyor.” denerek doğrulandı, ancak neden bildirilmedi.

Ağdaki kesinti Solana’nın kripto parası SOL’a yansıdı. SOL token dünkü 24 saatlik performansında yüzde 8 düşüş yaşadı. Bu durum Solana bazlı tokenlere de yansıdı. Solana tabanlı meme coin BONK da aralık ayından beri en düşük seviyesine geldi. Son bir haftada yaşadığı düşüş yüzde 15’in üzerinde olan BONK coin’in alternatifleri aranmaya başladı. Yatırımcılar alternatif olarak eTukTuk ve Meme Kombat projelerine yönelmeye başladı.

İttifaklarıyla Öne Çıkan eTukTuk Ekonomik Eşitsizliğe Son Vermeye Geliyor

eTukTuk, blok zinciri teknolojisinin entegrasyonu ve yapay zeka gelişmelerinin dahil edilmesi yoluyla çevre dostu transit alternatiflerini teşvik ederek karbon emisyonlarıyla mücadele ediyor. eTukTuk (TUK), son on yılda sektörde kaydedilen ilerlemelerden yararlanarak kendine özgü bir çerçeve ve özel bir uygulama benimseyerek farklılaşıyor. eTukTuk token satın almak isteyenler için şu anda bir ön satış bulunuyor.

Girişim, eTukTuk EV’yi (elektrikli araç) geleneksel TukTuk’ların mali açıdan uygulanabilir ve güvenilir bir ikamesi olarak konumlandırıp dünya çapında elektrikli araçlara geçişte öncü olmayı hedefliyor. Ekosistem, verimli şarj istasyonlarıyla sürücülerin potansiyel kârlarını en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı oluyor ve tüm taraflara çok sayıda fayda sunuyor.

TUK tokeninin önemi, ağın etkin şarj istasyonlarının sayısını artırarak kullanıcılara avantaj sağlamasıyla ortaya çıkıyor. Ekip, çevresel faydalara ek olarak, ekonomik eşitsizlikler ve fahiş yaşam giderleriyle boğuşan yoksul bölgeler üzerindeki olumlu etkinin de altını çiziyor. Proje, dünyamızdan karbon emisyonlarını tamamen ortadan kaldırmayı hedeflerken çevreyi iyileştirmeye olan bağlılığını sergiliyor.

Analist: Sepete Atmak İçin Bu 3 Kripto Para Cazip Seçenek!

eTukTuk sadece konuşmanın ötesine geçerek önemli başarılara imza atıyor ve amacını ilerleten ortaklıkları teşvik ediyor. Bu kapsamda, Sri Lanka hükümeti ile stratejik bir ittifak kurularak 200’den fazla şarj istasyonu kurulması ve sürücüler için önemli faydalar sağlanması hedefleniyor. Sürücülerin, fosil olmayan kaynaklardan yakıt alan TukTuk’ları kullandıklarında maliyetlerinde yüzde 400’e varan önemli bir düşüş yaşaması bekleniyor.

Şu anda TUK tokeni, 807 bin doların üzerinde fon sağlayarak 0,02625 dolar fiyatıyla ön satışta. eTukTuk token satın alma işleminden sonra tokenin anında stake edilmesi ile yüzde 273’lük bir Yıllık Yüzde Verim (APY) sunan stake etme fırsatlarına da erişilebiliyorlar.

Ön Satışta 8,2 Milyon Doları Geçen Proje: Meme Kombat

Meme Kombat (MK), yapay zeka destekli, oyna-kazan (P2E) modeliyle, meme’lerden ilham alan oyunları somut fayda ile harmanlayarak, oyna-kazan arenasında öne çıkıyor.

Meme Kombat aktif olarak sadece hevesli oyuncular ve özel meme meraklıları için tasarlanmış özelleştirilmiş bir platform geliştiriyor. Bu platform devrim niteliğinde olarak lanse ediliyor ve aktif bahis ile pasif stake etme gibi benzersiz özellikler taşıyor. Oyuncuların ödüller kazanması için birçok yol sağlıyor.

Meme Kombat’ın temel yönü, adından da açıkça anlaşılacağı üzere, meme’lere yaptığı tematik vurgu etrafında dönüyor. İlk sezonunda, 11 benzersiz meme karakteri, prestiji nihai meme unvanı için yarışıyor. Sonraki sezonlar yaklaştıkça, projeyi güvenilir bir tutarlı etkileşim kaynağı haline getirecek yeni özelliklerin ve ödül kazanma fırsatlarının uygulanması için büyük olasılıklar bulunuyor.

Etkileyici bir şekilde, Meme Kombat şimdiden 8,2 milyon dolardan fazla önemli bir fon elde etti ki bu, ön satışın yakın zamanda başladığı göz önüne alındığında oldukça dikkat çekici. Meme Kombat token satın almak isteyenler şu anda 0,279 dolar olarak fiyatlandırılan MK’yı ETH ya da USDT kullanarak elde edebiliyor. Ayrıca proje, kripto para ve oyun sektörlerine gerçekten yeni bir konsept sunduğu için ilgi çekici olarak öne çıkıyor.

Ön satış sırasında, yatırımcılara yüzde 113’lük dikkat çekici bir Yıllık Yüzde Verim (APY) ile stake etme fırsatı sunuluyor ve böylece dövüş özelliğinin çıkışını bekleme gerekliliği ortadan kalkıyor. Prosedür ise oldukça basit. Kullanıcıların ön satış sırasında MK tokenleri satın alıp ve bunları Meme Kombat arenasında stake etmek yetiyor.

Meme Kombat’ın ön satışı yatırımcılardan büyük ilgi gördü ve bu özel girişim için güçlü bir tutku gösterdi. MK token ön satışında toplam arzın yüzde 50’si tahsis edilirken, yüzde 30’u stake etme ve savaş ödülleri için ayrıldı. Buna ek olarak, DEX likiditesi ve topluluk ödülleri için yüzde 10’luk bir pay da tahsis edildi. Bu önemli tahsisat, ekibin topluluğun muazzam faydalar elde etmesini sağlamaya olan bağlılığını vurguluyor.

Öte yandan 2. sezon yeni savaş formatları, teşvikler ve beklentiler getirdi. Ekip, 2024 beklentisiyle şu anda yeni oyun modları ve stratejik iş birlikleri gibi potansiyel geliştirmeleri araştırıyor.

Sorumluluk reddi: Bu bir sponsorlu içerik ve basın bülteni olup burada yazılanlar Kriptokoin.com ekibinin görüşlerini yansıtmamaktadır. Kaldıraçlı işlemlerde ve kripto para yatırımlarında yüksek kayıp riski mutlaka göz önüne alınmalı, herhangi bir platforma yatırım yapmadan önce geniş kapsamlı araştırma yapılmalıdır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

Yorumlar kapalı.