Balinalar Bu 2 Altcoin’i Borsalara Taşıyor: Satış Gelebilir!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Kripto para piyasası hafta sonuna sakin sularda ilerleyerek giriyor. Lider kripto para Bitcoin, haftayı hafif kazançla kapatacak olsa da 26 bin doların üzerinde kalamadı. Çoğu altcoin de yatay bir seyir izliyor. Bu sakinlik bazı derin cepli kripto yatırımcılarını sıkmış olabilir. On-chain verilere göre iki kripto balinası yüklü miktarda tokeni borsalara taşıdı. Bu da “Bir satış mı geliyor? Sorusunu akıllara getiriyor.

Kurumsallar bu altcoin projesinin tokenini borsalara yığıyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasaya bir durgunluk hakim. Bu sessizlik derin cepli kripto yatırımcılarını rahatsız etmiş görünüyor. Türk kripto piyasasında tanınmış bir analist olan Ercan Sak, bu derin cepli yatırımcılardan birisinin kripto borsası OKX’e yüklü miktarda Quant (QNT) transfer ettiğini bildirdi. Bildiğiniz üzere, borsalara token transferi potansiyel bir satışın habercisidir. Bu yüzden analist, bahse konu altcoin projesinin satış tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını belirtti. Sak, kurumsal yatırımcıların kullandığı bir cüzdan olan Copper’den Binance ve Coinbase’e QNT transferi olduğunu kaydetti. Bu bağlamda analist, şu paylaşımı yaptı:

Kurumsallar için saklama hizmeti sunan Copper cüzdanlarından kripto para borsalarına QNT transferi yapıldı. Saat 12:38’de Coinbase borsasına 20.000 adet QNT transfer edildi. Saat 13:00’da Binance borsasına 20.000 adet QNT transfer edildi. Dostlarım bunları hemen yada kesin satış yaparlar diye bir kural yok.

Dikkat!

Kurumsallar için saklama hizmeti sunan Copper cüzdanlarından kripto para borsalarına #QNT transferi yapıldı.

– Saat 12:38’de Coinbase borsasına 20000 adet $QNT transfer edildi
– Saat 13:00’da Binance borsasına 20000 adet $QNT transfer edildi

Dostlarım bunları hemen… pic.twitter.com/Q4gotjyfo0

— Ercan Sak (@CryptoPNZ) September 8, 2023

“Peki Ne Yapmak Lazım?” diyen analist, yapmış olduğu QNT teknik analizini işaret etti. Analizine göre destek ve direnç seviyelerine dikkat edilmesini tavsiye etti. Bu doğrultuda, “QNT Direnç 100.04 dolar. QNT Destek 97.98 dolar.” olarak belirtti. Bu arada, basın zamanında altcoin, günlük bazda %1,32 kayıpla 99,29 dolardan işlem görüyor. Dolayısıyla, analistin belirttiği direnç ve destek arasında duruyor.

Erken yatırımcı balina APE’yi OKX’e taşıyor

Bir diğer derin cepli yatırımcı ise popüler metaverse coin’i ApeCoin’de (APE) hareketliydi. Bu balinayı özel hale getiren şey ise APE’nin ilk yatırımcılarından birisi olması. Bahse konu kripto balinası, büyük miktarda APE’yi kripto borsası OKX’e transfer etti. On-chain verilere göre verilerine göre, balina (0xbaf adresi) 29 Ağustos’tan bu yana OKX’e altcoin tokenlerini taşıyor.

altcoin

Bu derin cepli adres, 2022 Mart ayında, ApeCoin Token Distribütörü’nden 5 milyon APE almıştı. Bu da onu erken yatırımcılardan birisi haline getiriyor. Balina son işleminde, OKX’e 598.835 APE transfer etti. İşlem zamanında APE, 1.34 dolar seviyelerinde işlem görüyordu. Bu yüzden, balinanın taşıdığı bu yığın toplamda 802.000 dolar değerindeydi. Bu arada, basın zamanında altcoin 1,32 dolardan el değiştiriyor. Bu da gün bazda %2’nin üzerine bir kayba işaret ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.