Analist: Sepete Atmak İçin Bu 3 Kripto Para Cazip Seçenek!

Analist: Sepete Atmak İçin Bu 3 Kripto Para Cazip Seçenek!
Analist: Sepete Atmak İçin Bu 3 Kripto Para Cazip Seçenek!
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Önemli kripto paralar yükselmeye ve önceki zirvelerini geri almaya başlıyor. Bunların birçoğu son zamanlarda yeşil renkte işlem gördüğü için yolculuk için geliyorlar. Kripto analisti Elmaz Sabovic, son fiyat değişimleri, artan yatırımcı ilgisi veya önemli gelişim adımları nedeniyle öne çıkan üç kripto para belirledi. Bunlar, 0,10 doların altında giriş fırsatları arayan yatırımcılar için cazip yatırım olanakları sağlıyor.

İlk sırada popüler meme coin’i Dogecoin (DOGE) var

Elon Musk ve platformu X tarafından desteklenen ve gelecekte X ödemelerinin yapılacağı duyurulan tartışmasız en popüler meme coin Dogecoin (DOGE) kazançlarına devam edecek gibi görünüyor. Yakın gelecekte Dogecoin’in performansına ilişkin bir iyimserlik söz konusu. Bu iyimserlik, ufukta olumlu bir fiyat hareketi olduğunu gösteren ayrıntılı analizden kaynaklanıyor. Ayrıca, yükseliş eğilimine işaret eden yeni bir formasyonla ortaya çıkıyor.

Buna ilaveten, önümüzdeki üç ay içinde beklenen önemli bir yükselişin göstergelerinin yanı sıra uzun vadeli bir yükseliş eğilimi de var. Bu bilgiler toplu olarak, Dogecoin için yakın vadede umut verici bir görünüm sağlıyor.

Dogecoin ve Bitcoin fiyat hareketi arasındaki olası benzerlik. Kaynak Stockmoney Lizards

Listeye Türklerin sevdiği Terra Classic (LUNC) de giriyor

Terra Classic (LUNC) için son fiyat hareketleri, bu altcoini piyasa değerine göre ilk 100 dijital varlığın yakınına getirdi. Ayrıca, token yakında bu gruba girme potansiyeline sahip. Bu artış, tüm L1 geliştiricileri için Müşterini Tanı (KYC) gerekliliklerini uygulamaya yönelik 12033 teklifinin yakın zamanda onaylanmasından kaynaklanıyor olabilir. Bu karar, ağa yönelik potansiyel riskleri azaltmak için güvenlik önlemlerine öncelik verirken üçüncü taraf geliştiricileri de sürece dahil ederek zincirdeki gelişimi artırıyor.

Bu arada, göreceli Güç Endeksi (RSI) dengeli bir şekilde 50,57 seviyesinde. Bu rakam, LUNC için nötr bir piyasa pozisyonuna işaret ediyor. LUNC, son 30 gün içinde 15 kazanç elde etti. Bu sürçte token %50’lik mükemmel bir yükseliş kaydetti. Bununla birlikte, yıllık negatif %3,60 enflasyon oranıyla LUNC, piyasa değerine göre ilk 100 kripto para birimi arasındaki konumunu belirgin bir şekilde yeniden sağlamlaştırdı. Bu yeniden canlanma, piyasa değerini yalnızca geçen hafta yaklaşık 90 milyon dolar yukarı taşıdı. Do Kwon ile ilgili son gelişmeler de bunda etkili oldu.

Kripto paraLUNC RSI grafiği. Kaynak: CoinCodex

Son sıradaki kripto para: Flare (FLR)

Flare (FLR), büyük ölçüde geliştirme ekibinin performansını artırma çabalarıyla dijital varlıklardan biri olarak yeniden canlanma yaşıyor. Bu gelişme, kripto para birimi için umut verici bir yörüngeye işaret ediyor. Dolayısıyla bu gelişmeler, Flare için güçlü rakamlara yol açtı. Bu dijital varlıkların Ekim ayında ve en son 8 Şubat’ta onaylanan son yakımları, topluluk token varlıklarının seyrelmesini önleme ve yeni kullanıcıların ağa katılması için teşvikleri artırma amacına hizmet ediyor. Token yakın zamanda 0,03 dolar eşiğini aştı. Böylece, 1 milyar doları aşan bir piyasa değerine ulaştı. Bu yüzden, bu yakma faaliyetleri olumlu sonuçlar veriyor.

Kripto paraFLR aylık piyasa değeri grafiği. Kaynak: CoinMarketCap

Bu arada, token sürekli olarak 200 günlük basit hareketli ortalamasının üzerinde işlem görüyor. Böylece, kripto para fiyat hareketinde sürekli bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. Son 30 gün içinde, günlük kapanış fiyatının günlük açılış fiyatını aştığı 17 pozitif fiyat hareketi örneği oldu. Bu, süreçteki işlem günlerinin yaklaşık %57’sini oluşturuyor. Ayrıca, bu dönemde olumlu günlük performansın yaygın bir eğiliminin altını çiziyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

Yorumlar kapalı.