Uzman Görüşü: İşte 2024’te Patlama Potansiyeli Yüksek 2 Altcoin!

Uzman Görüşü: İşte 2024’te Patlama Potansiyeli Yüksek 2 Altcoin!
Uzman Görüşü: İşte 2024’te Patlama Potansiyeli Yüksek 2 Altcoin!
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Piyasa değeri düşük bazı kripto paralar, rekabetin yüksek olduğu ve sürekli değişen kripto dünyasında cazip bir risk-ödül potansiyeli sunabilir. Bu projeler bazen ilk 100 arasında yer almadıkları için gözlerden kaçıyor. Kripto uzmanı Vinicius Barbosa, 2024’te değerinin 1 milyar dolara ulaşma potansiyeli olan 2 altcoin seçti.

Bu altcoin 1 milyar dolar piyasa değerine ulaşacak!

Radix (XRD), merkezi olmayan finans (DeFi) için altyapı görevi gören bir katman-1 Blockchain. Yerel tokenı şu anda 407,12 milyon dolar kapitalizasyona sahip. Ayrıca, token başına 0,039 dolardan işlem görüyor.

Radix’in 2024 yılında 1 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşması, değerinin %145 oranında artması demek. Dolayısıyla bu, fiyat üzerinde benzer bir etki yaratacaktır. Bununla birlikte, XRD’nin yıllık arz enflasyonu yaklaşık %2,5. Bu da fiyat artışını biraz etkiliyor. İlginçtir ki bu, Radix’in değerli rakiplerine kıyasla nispeten düşük bir arz enflasyonu. Örneğin, Solana (SOL) 45 milyar doların üzerinde sermayeye ve tahmini yıllık %17 enflasyona sahip.

Radix (XRD) piyasa değeri ve fiyat verileri. Kaynak: CoinMarketCap

Projenin temel yönleri güçlü ve 1 milyar doları hak ediyor!

Radix’in yaratıcısı Dan Hughes’in yaptığı son testler, ağın bir sonraki güncellemesinden sonra merkezi olmayan borsalarda (DEX) saniyede yaklaşık 31.000 takas gerçekleştireceğini gösteriyor.

Sequenced state transitions

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

Yorumlar kapalı.