Ünlü Tahminci: FTX Çöküşünde Bu 7 Altcoin’den Toplayın!

Ünlü Tahminci: FTX Çöküşünde Bu 7 Altcoin’den Toplayın!
Ünlü Tahminci: FTX Çöküşünde Bu 7 Altcoin’den Toplayın!
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Popüler bir kripto analisti, FTX krizinde biriktirilecek en iyi altcoin projelerini takipçileri ile paylaştı. Analistin yakından takip ettiği altcoin projelerini Kriptokoin.com olarak sizlere aktarıyoruz.

Analist FTX krizinde sepete eklenecek altcoin’leri paylaştı

InvestAnswers kanalının sunucusu ve kripto para analisti bu altcoin projelerini yakından takip ediyor. Analist, Solana (SOL), Polygon (MATIC) ve 5 Ethereum (ETH) rakibini yakından takip ediyor. Ayrıca, TRON (TRX), Tezos (XTZ), Harmony (ONE), Flow (FLOW) ve Fantom (FTM) olmak üzere 5 Layer 1 altcoin’in şu anda sağlam bir değerde olduğunu söylüyor:

Muhtemelen bakmanız gereken en önemli yer altcoin’ler. Ayrıca bu, dışarıda kazanımı olanlar için bir patlama. Bazıları ise TRON (TRX) ve Tezos (XTZ) gibi eski. Ancak orada Solana, Poligon, Harmony (ONE), Flow (FLOW), Fantom (FTM) var. Bunların tümü, günlük aktif kullanıcı başına fiyatta uygun.

Analist, bu altcoin projelerinin değerlendirilebilecek başka birçok yolu olduğunu söylüyor. Ayrıca YouTube videosunda şunları söylüyor:

Sorunuzun sonucunda, fiyat hareketinin farklı kripto paralar üzerinden nereye gideceğini söylemek mümkün değil. Bazen piyasa hiç mantıklı hareket etmez. Örneğin, Tesla hisseleri şu anda 18,19 ayın en düşük seviyesinde işlem görüyor. Son 18 ila 19 ayda görülen bu miktarlar akıllara durgunluk veriyor. Bu nasıl mümkün olabilir? Bilmiyorum. Piyasalar mantıksız.

Analist Bitcoin’in gelecek seviyelerine ağırlık veriyor

Ayrıca kanal sunucusu, önümüzdeki aylarda yatırımcıların bol miktarda satın alma fırsatlarına sahip olacağını söylüyor. Bununla birlikte, Bitcoin’in (BTC) geleceğini yakından takip ettiğini belirtiyor.

Popüler bir kripto stratejisti, önümüzdeki haftalarda Bitcoin (BTC) için en olası yollar olduğuna inandığı iki potansiyel senaryoyu haritaladı. İşte detaylar…

Analist, Bitcoin’in 2024 baharında beklenen yarılanmayı tetiklenmesiyle, 63 bin dolarlık bir fiyat hedefi de belirliyor.

Bu, geleceğe yönelik basit bir Elliott impulse dalgası. Mevcut durumdan bakacak olursak yaklaşık bir buçuk yıl sonraya kadar 63 bin dolarda olabileceğimizi tahmin ediyorum. Dolayısıyla, önümüzdeki yılın ilkbaharında Bitcoin’i 20 bin dolara yakın veya 30 bin doların altında tutmanız için birçok fırsat olabilir. Bu finansal bir tavsiye değil, ancak gidişatını gördüğüm yer burası. Ve yarılanmadan sonra çok daha yükseğe çıkmayı beklediğimizi hatırlayın. Ancak bana göre 2024 baharına kadar 63 bin dolar seviyesine yeniden ulaşabiliriz.

Pal, FTX krizi sırasında bu altcoin’i takip ediyor

Eski Goldman Sachs yöneticisi, Ethereum (ETH) rakibi altcoin’in kripto piyasası çöküşü sırasında fırsat sunduğunu söylüyor. Pal, Twitter hesabında yer alan 986 bin takipçisine mevcut piyasalardaki düşüşün uzun bir yükseliş hareketi içinde seküler bir trendde olduğunu söylüyor. Buna kanıt olarak uzun vadeli Bitcoin (BTC) ve Ethereum fiyat çizelgelerine dikkat çekiyor.

O zaman seküler eğilimi mi yoksa döngüsel eğilimi mi kabul edeceğinize karar verin. İkincisi acımasız, ancak birincisine baktığınızda BTC’de: Tekrarladığım gibi, buna göre boyutlandırın.

Makro yatırımcı, Solana’nın (SOL) piyasadaki en ilginç düşüşlerden biriyle karşı karşıya olabileceği söylüyor. Solana’nın güçlü bir ağa sahip olduğunu söylüyor. Ayrıca, Ethereum da dahil olmak üzere birçok altcoin’in ATH’lerine dönmeden önce tarihsel olarak düştüğünü belirtiyor. Ayrıca yüzde 95’lik dik bir düşüşün SOL’de tahsis etme potansiyelinden bahsediyor.

Şimdilik fiyat daha da düşebilir mi? Kesinlikle ve biraz öyle. Kaldıraç kullanmıyorum ve P&L [kar ve zarar tablosuna] bakmıyorum, ancak eklemek için iyi seviyeler arıyorum. ETH ve SOL’u Haziran ayının en düşük seviyelerine ekledim. En kısa zamanda tekrar ekleyeceğim. SOL, kuvvet tasfiyeleri nedeniyle çok ilginç…

2018’de bazılarının ETH aldığı gibi, ölçülebilir Metcalfe Yasası etkileri -%95 + yüksek olan çok canlı bir ekosistem jetonunu satın alabilirim. Erken aşama benimseme jetonları çok değişkendir ancak fiyata değil benimsemeye odaklanır. O zaman fırsat vermek için fiyat arayın.”

Şu anda SOL, ATH’sinden yüzde 93.5 düşüşle 16.67 $’dan işlem görüyor. Sam Bankman-Fried ve Alameda Research’ün ekosistemine yaptığı yoğun yatırımlardan dolayı darbe aldı. Bu haftanın başlarında Bankman-Fried, FTX’in likidite sorunlarıyla karşı karşıya olduğunu ve Binance’in FTX.com’u satın alması için geçici bir anlaşmaya girdiğini duyurdu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.