Ünlü Binance Projesi Yeni Ortaklığını Duyurdu: Fiyat Uçuyor!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Ağustos boyunca elde ettiği kazanımlarla ünlenen Binance destekli CyberConnect (CYBER), Alchemy Pay ortaklığının ortaya çıktığı saatlerde yeni zirvelerini arıyor. Trend altcoin günün kazanımlarına çift haneli yükselişle öncülük ediyor.

Binance Launchpad ile çıkış yapan CYBER, sektör devlerinden kabul görüyor

Kriptokoin.com olarak aktardığımız üzere CYBER fiyatı bugün eşsiz bir rekora imza attı. Binance gibi diğer borsalarda 10 dolardan işlem görürken Upbit üzerinde 5 dolar farkla 15 dolarda yeni bir ATH belirledi. Bu fiyat farkı, özellikle Güney Koreli altcoin yatırımcılarının neden olduğu yoğun talebe dayanıyor. Yatırımcılar CYBER’den ikinci boğa haberini Alchemy Pay ortaklığıyla aldı.

Sıcak bir gelişmeye göre, kripto para ödeme sağlayıcısı Alchemy Pay, kullanıcıların fiat para birimini kullanarak CYBER token satın alabilmelerini sağlamak için CyberConnect ile ortaklık kurdu. Entegrasyon sonucunda CyberConnect oyunlarının ve dijital içeriklerinin takipçileri, önce diğer kripto para birimlerine dönüştürmeden Cyber ​​satın alabilecekler. Binance ile çıkış yapan altcoin yeni ortaklıklarla sahne almaya devam ediyor.

📢@CyberConnectHQ token $CYBER is now accessible via #AlchemyPay’s Fiat On-Ramp.
Users in the #CYBER community can easily and compliantly acquire CYBER using their familiar fiat payment methods and preferred fiat currencies.https://t.co/agDoVoEj2F$ACH pic.twitter.com/mUpye1wR1G

— Alchemy Pay|$ACH: Fiat-Crypto Payment Gateway (@AlchemyPay) September 1, 2023

Her iki şirket de anlaşmanın fiat para birimi kullanıcılarına Siber’e erişmeleri için sorunsuz bir yol sunduğunu söyledi. Alchemy Pay CEO’su John Tan, anlaşmanın önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. Bunun nedeni, kripto paraların oyun sektöründe ödemelerde daha fazla benimsenmesini sağlamadı. Tan ayrıca altcoin ortaklığının diğer sektörlerdeki kullanım alanlarını genişlettiğini ifade etti. Binance ile güçlü bir başlangıç CyberConnect için farklı sektörlerde liderlik sağlıyor.

Altcoin fiyatı ortaklık haberinin ardından hız kazandı

CyberConnect (CYBER) fiyatı Eylül ayında %10 civarında güçlü bir yükselişe başladı. Günün ilerleyen saatlerinde ortaya çıkan Alchemy Pay ortaklığı, altcoin rallisine yakıt sağlıyor. CYBER şu anda son 24 saate göre %15 değer kazandığı 13 dolar bölgesine işlem görüyor.

CyberConnect nedir? Neden bu kadar ön planda?

CyberConnect, merkezi olmayan bir sosyal ağ ve içerik platformu olarak faaliyet gösteren bir Blockchain projesidir. Bu platform, kullanıcıların içerik oluşturmasına, paylaşmasına ve keşfetmesine imkan tanır. Aynı zamanda katılımcılara ödüller sunarak içerik üretimini teşvik eder. Proje ilk olarak Ağustos ayında Binance Launchpad ile tanındı.

CyberConnect projesi, Web3 ve merkezi olmayan uygulamalar (DApps) ekosistemi içinde önemli bir rol oynamayı hedefliyor. Bu tür platformlar, içerik oluşturucuları ile içerik tüketenler arasında doğrudan etkileşim sağlar. Bununla birlikte, geleneksel sosyal platformlarından farklı olarak kullanıcılara daha kontrol ve ödüller için olanak tanır.

Altcoin projesinin bu kadar ön planda olmasının nedenlerinden biri, 1 Ağustos Binance desteği ile çıkış yapması. CyberConnect bu tarihte Binance Launchpad üzerinden kripto sahnesine giriş yaptı. 15 Ağustos’ta, Binance’te listelendiği gün 7x yükselerek 11 dolar ile zirvesini kaydetti. Güney Koreli yatırımcıların yoğun ilgisi eşliğinde şu anda yeni zirvelerini arıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin. Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.