Uçuş Takımlarınızı Hazırlayın! Bu Altcoin Yörüngesine Oturuyor

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Bitcoin ve altcoin dünyasında Ripple haberleri her zaman dikkat çekiyor. Sadık bir topluluğunun olması bunda büyük bir etken. Son gelişmeler ise daha çok fiyat etrafında dönüyor. Buna göre kripto para topluluğu XRP’den son derece ümitli. Diğer taraftan ani fiyat çıkışları ve inişleri olsa da beklentiler yüksek kalmaya devam ediyor.

Altocin XRP’nin toparlanma yolu

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple davasındaki gelişmelerin tetiklediği bir konsolidasyon dönemi oldu. Bunun ardından, altcoin XRP’nin fiyatı Cumartesi günü bir toparlanma başlattı. Buna göre 0,50 dolarlık önemli psikolojik seviyenin üzerine çıktı. XRP yanlısı avukat John Deaton’ın eski SEC yetkililerine yaptığı tanıklık çağrısı gündemde. Bu çağrı yukarı yönlü ivmenin katalizlenmesinde önemli bir rol oynadı.

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin XRP, Binance’de 0,52 dolardan işlem görüyor. Ayrıca 0,50 dolar eşiğini başarıyla aştı. XRP gözünü Ağustos ayının en yüksek seviyesi olan 0,70 doları geri almaya dikti. Ancak XRP, bu yolda engellerle karşılaşıyor. Özellikle altcoin, sırasıyla 0,53 ve 0,59 dolarda bulunan 10 ve 50 günlük Üstel Hareketli Ortalamalar (EMA’lar) tarafından sunulan zorlukların üstesinden gelmeye çalışıyor.

Eski SEC yetkililerinin ifadesi

Devam etmekte olan SEC ve Ripple davası, ödeme havalesi firmasının Temmuz ayında elde ettiği kısmi zaferden bu yana XRP’nin son fiyat dinamiklerinin arkasındaki itici güç olmaya devam ediyor. Önde gelen bir XRP yanlısı avukat olan John Deaton bir noktaya vurgu yapıyor. Eski SEC yetkilileri Bill Hinman ve Jay Clayton’ın ifadelerinin potansiyel etkisine dikkat çekiyor. Deaton, erken ifadelerinin XRP’yi menkul kıymet olmayan olarak sınıflandırabileceğini belirtiyor. Ayrıca sonuçta yasal işlemleri kolaylaştırabileceğini vurguluyor. Muhtemelen uzun süreli dava ihtiyacını önleyebileceğini savunuyor.

#ETHGATE Witness Spotlight(New Feature)
If I’m @ripple @bgarlinghouse @chrislarsensf going to trial with the SEC two of the first witnesses I call besides Jay Clayton and Bill Hinman are Lowell Ness, at the time @a16z attorney and @cdixon who Jay Clayton apparently put in charge… pic.twitter.com/CbaNZ0CEes

— Digital Asset Investor.XRP (@digitalassetbuy) August 25, 2023

Deaton düşüncelerini Twitter üzerinden aktarıyor. Buna göre avukatın bakış açısı, Clayton ve Hinman’dan tanıklık talep etmenin, altcoin XRP’nin benimsenme yörüngesini korurken önemli ölçüde zaman ve maliyet tasarrufu sağlayabileceğini öne sürüyor. XRP’nin bir menkul kıymet olarak sınıflandırılmasını çevreleyen yasal belirsizlik daha hızlı bir şekilde ele alınabilir. Diğer taraftan potansiyel olarak hem altcoin XRP topluluğuna hem de bir bütün olarak sektöre fayda sağlayabilir.

Altcoin için meraklı bekleyiş

Altcoin XRP sahibi topluluk SEC ve Ripple davasındaki gelişmeleri merakla bekliyor. Diğer taraftan, altcoin’in fiyatındaki toparlanma yasal zorluklar karşısında dayanıklılığını ortaya koyuyor.

Hakim Bu Altcoin İçin 'Kayıtsız Satış' Dedi! Ripple Kararına Ret!

Düzenleyici konularda şeffaflık ve netlik için yapılan baskı var. Kriptokoin.com olarak baktığımızda altcoin XRP’nin ve daha geniş kripto para ortamının yörüngesini şekillendirmede yasal netlik çok önemli bir faktör olmaya devam ediyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.