Üç Analist Boğalarını Seçti: Bu 3 Altcoin Hedeflere Koşmaya Hazır!

Üç Analist Boğalarını Seçti: Bu 3 Altcoin Hedeflere Koşmaya Hazır!
Üç Analist Boğalarını Seçti: Bu 3 Altcoin Hedeflere Koşmaya Hazır!
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasası yeni bir ivme yakaladı ve şimdi bunu korumak için mücadele ediyor. Bu pozitif ortamda analistlerden yükseliş tahminler geliyor. Özellikle üç analist 3 altcoin için güçlü yükselişler bekliyor.

Altcoin Sherpa: DYM, çok daha yükseklere çıkacak!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Dymension, bu haftanın başlarında main-net’ini başlattı. 6 Şubat’ta kaydettiği 3,95 dolarlık fiyattan %90’ın üzerinde artış gördü. Token zirvesinden düşse de Altcoin Sherpa takma adlı analist, daha fazla yükseliş öngörüyor. Analist, modüler Blockchain Dymension’ın (DYM) yerel tokeninin “çok daha yükseğe çıkmasını” beklediğini söylüyor. Modüler Blockchain’ler, belirli işlevleri yerine getiren ayrı katmanlardan oluştukları için normal Blockchain’lerden nispeten daha ölçeklenebilir ve esnek olarak kabul edilen merkezi olmayan ağlardır.

Altcoin Sherpa’ya göre, DYM tarafından “herhangi bir önemli geri çekilme” bir giriş fırsatı olur. Grafiğine göre analist, 6,32 doları potansiyel olarak bir destek bölgesine dönüşecek önceki önemli bir direnç seviyesi olarak görüyor.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Ali Martinez, Cardano için %30’luk bir yükseliş öngörüyor

Kripto analisti Ali Martinez, alçalan üçgen grafik modeline dayanarak ADA’nın fiyatının yükseleceğini söylüyor. Alçalan üçgen, genellikle yerleşik bir ayı trendinde devam eden bir formasyon olarak düşüş sinyali olarak kabul edilir. Ancak tersine dönüş formasyonu olan ters yönde bir kırılma yükselişe işaret eder. ADA, mevcut durumda 0,534 dolardan işlem görüyor. Martinez, Cardano’nun yukarı doğru hareket etmeye başladığında muhtemelen 0,68 dolara kadar yükseleceğini tahmin ediyor. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor.

Cardano günlük grafiğinde azalan üçgen formasyonu belirtileri gösteriyor. Günlük kapanışın 0,53 doların üzerinde devam etmesi %32’lik bir rallinin başlamasına yol açabilir. Ayrıca, potansiyel olarak ADA’yı 0,68 dolara çıkarabilir!

AltcoinKaynak: Ali Martinez

Egrag Crypto, XRP için hedefi 1,3 dolar olarak belirledi!

Analist Egrag Crypto, XRP için gelişen bir yükseliş modeli tespit etti. Analiste göre, XRP’de ortaya çıkan “Yeşil ‘W’ Formasyonu” hem olasılık hem de güvenilirlik sunarak dikkat çekiyor. Bununla birlikte, sunumunda yeşil ve mavi noktalı desenlerin gösterdiği gibi, ‘W’ Deseninin ikinci kısmının tamamlanmasının dik veya kademeli bir ralli özellikleri sergileyebileceğini belirtiyor.

AltcoinKaynak: Ergag Crypto

Egrag Crypto, XRP fiyat tahmini için iki yükseliş senaryosu veriyor. Bunları ‘Logaritmik’ ve ‘Logaritmik olmayan’ ölçülü hareketler olarak ayırıyor. Analiste göre, Logaritmik ölçülen hareketin ilk hedefi 1,25 dolar. Bununla birlikte, önemli bir ivme ile XRP daha yükseğe çıkarak 1,30 dolarlık ikincil bir hedefe ulaşması mümkün. Egrag, ikinci durumun gerçekleşmesi halinde XRP’nin fiyat hedeflerinin daha düşük olacağını belirtiyor. XRP fiyat ivmesine ve piyasayla ilgili diğer faktörlere bağlı olarak 1,10 dolara kadar uzanacak 1 dolarlık bir başlangıç seviyesi öngörüyor.

AltcoinKaynak: Ergag Crypto

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

Yorumlar kapalı.