Son Zamanların Yıldızı: ERC 404 Coinleri ‘Sıradaki Büyük Şey’ mi?

Son Zamanların Yıldızı: ERC 404 Coinleri ‘Sıradaki Büyük Şey’ mi?
Son Zamanların Yıldızı: ERC 404 Coinleri ‘Sıradaki Büyük Şey’ mi?
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gelişen kripto piyasasında yatırımcılar her zaman bir sonraki büyük şeyi arıyor. Mevcut kripto dalgasının etkisiyle dikkatler ERC-404 coinleri üzerine kaymış durumda. Bu da şu soruyu akla getiriyor: Bunlar değerli bir yatırım mıdır? İşte detaylar…

ERC-404 protokolünü anlamak

ERC-404 protokolü Pandora ekibinin bir eseridir. Yaygın bir hata kodundan ilham alan bu protokol, ERC-20 ve ERC-721’in özelliklerini bir araya getirdi. Ayrıca takas edilebilirliği bireysellikle harmanlayan benzersiz bir token ortaya çıkarmıştır. Sonuç mu? Geliştiricilerin benzersiz token koleksiyonları oluşturmasına olanak tanıyan yarı değiştirilebilir (fungible) bir token. Bu, kripto varlıkların ticareti için yeni bir yol açıyor. ERC-404’ün öncü tokenı Pandora, 2 Şubat’taki lansmanından bu yana 250 dolardan 32.000 dolara yükseldi. Böylece, kayda değer bir yolculuk gerçekleştirdi.

Dev 2 Şirket Yine Satış Yapıyor: TON ve Bu 2 Coin İçin Dikkat!

Toplam işlem hacmi 230 milyon doları aşan Pandora, ERC-404 alanında önemli bir oyuncu olarak kendini sağlam bir şekilde kanıtladı. Pandora bu devrimde yalnız değil. ERC-404 standardını benimseyen ilk üç proje – Pandora, MNRCH ve DeFrogs – son 24 saat içinde Uniswap’ta toplam 115 milyon dolarlık şaşırtıcı bir işlem hacmi yarattı. Bu artış, Uniswap’in Ethereum işlem hacminin %12’sini temsil ediyor. Böylece ERC-404 tokenlerinin daha geniş kripto pazarındaki artan etkisinin altını çiziyor.

ERC 404 coinleri çekici bir yatırım seçeneği mi?

ERC-404 “resmi” bir token standardı değil ancak bu, diğer geliştiricilerin Pandora’nın piyasaya sürülmesinden bir hafta sonra başarısını taklit etmesini engellemedi. Kripto boğa koşusu devam ederken, ERC-404 tokenleri ilgi çekici bir yatırım seçeneği olarak ortaya çıkıyor. Eşsiz özellikleri ve Ethereum ile entegrasyonu onları cazip kılıyor. Ancak, yatırımcılar için bir uyarı notu gereklidir.

Dev Türev Borsasından Bu 3 Altcoin İçin Müjde: Lineer Opsiyonlar!

Önde gelen borsalar OKX ve Binance, Web3 cüzdanlarında ERC-404 tokenlerini desteklediklerini duyurdular, bu da standarda meşruiyet kattı ve heyecanı daha da artırdı. ERC-404 tokenlarının potansiyeli yadsınamaz olsa da, yatırımcılar dikkatli hareket etmelidir. Benzersiz özelliklerinin ve Ethereum ile uyumluluğunun karışımı onları cazip kılmakta. Ancak bu keşfedilmemiş bölgede ihtiyatlı olmak çok önemlidir.

ERC 404’ün arka planı

ERC-404, sırasıyla Ethereum ve NFT’ler üzerinde token ihracı için popüler ERC-20 ve ERC-721 standartlarını, geliştiricilerin açıkta serbestçe alınıp satılabilen bir piyasa ve kullanılabilen parçalanmış NFT koleksiyonları oluşturmasına olanak tanıyan bir standartta birleştirir.

Uzman Görüşü: Bu 3 Kripto Para Düşünmeden Alınır!

Mevcut haliyle NFT’ler, sahiplerinin bir kısmını satın alabildiği tokenların aksine bire bir varlık olarak mevcuttur. NFT’ler mevcut. Ancak bunlar genellikle NFT’leri bir cüzdanda kilitleyen ve bu NFT’yi temsil eden tokenlar çıkaran bir varlığa bağlıdır. Bu parçalanmış tokenlar serbestçe alınıp satılır ve kilitli NFT’nin değeriyle tam olarak eşleşmeyebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

Yorumlar kapalı.