SHIB, DOGE, XRP, AVAX Coin ve Bu 6 Kripto için Al-Sat Seviyeleri!

featured
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Bitcoin ve altcoinler dünkü ABD TÜFE raporunun ardından bir destek aldı. Bitcoin ve AVAX Coin gibi belirli altcoinler kısa vadeli direncin üstesinden gelip yükselişe geçebilir mi? Kripto analisti Rakesh Upadhyay, bunu öğrenmek için ilk 10 kripto paranın grafiklerini inceliyor.

BTC, ETH, BNB, SOL ve XRP Coin analizi

Bitcoin (BTC) fiyat analizi

Bitcoin 15 Mayıs’ta 20 günlük üssel hareketli ortalamanın (62.765 dolar) üzerine çıktı. Böylece, boğaların arzı emdiğini gösterdi. Alıcılar ivmeyi korur ve fiyatı 50 günlük basit hareketli ortalamanın (65.152 dolar) üzerine çıkarırsa, 73.777 dolarlık zorlu dirence olası bir ralli için kapıları açacaktır. Ayılar bu seviyeyi tüm güçleriyle savunacak. Ayılar yukarı yönlü hareketi engellemek istiyorsa, 50 günlük SMA’yı korumaları ve fiyatı 59.600 dolarlık desteğe çekmeleri gerekecek. Boğaların bu seviyeyi agresif bir şekilde korumaya çalışması muhtemel Çünkü destek çatlarsa, BTC’nin 54.298 dolara düşmesi olası.

Ethereum (ETH) fiyat analizi

ETH’nin 15 Mayıs’ta 2.850 dolar desteğinden güçlü bir şekilde sıçradı. Bu, boğaların bu seviyeyi şiddetle koruduğunu gösteriyor. Alıcılar fiyatı 20 günlük EMA’nın (3.026 dolar) üzerine çıkarırsa, ETH’nin azalan kanalın direnç çizgisine yükselmesi olası. Ayıların direnç hattında güçlü bir savunma yapması muhtemel. Ancak boğalar galip gelirse, ETH’nin 3.400 dolara kadar bir ralli başlatması mümkün. Aksine, fiyat 20 günlük EMA’dan aşağı dönerse, ayıların her küçük rallide satış yaptığına işaret edecektir. ETH’nin daha sonra 2.850 dolardaki güçlü desteği tekrar test etmesi olası.

Binance Coin (BNB) fiyat analizi

BNB 14 Mayıs’ta hareketli ortalamaların altına düştü. Ancak simetrik üçgen formasyonunun destek çizgisinden keskin bir şekilde toparlandı. Bu, daha düşük seviyelerde agresif alımlara işaret ediyor. Alıcılar fiyatı üçgenin direnç çizgisinin üzerine çekerek kontrolü ele geçirmeye çalışacak. Bu gerçekleşirse, BNB’nin 634 dolara ve ardından 692 dolara yükselmesi mümkün. Kurulumun desen hedefi 726 dolar. Tersine, fiyat düşer ve üçgenin altına inerse, ayıların yakın vadede kontrolü ele geçirdiğini gösterecektir. BNB’nin 495 dolara ve ardından 434 dolarlık desen hedefine doğru dalışa geçmesi olası.

Solana (SOL) fiyat analizi

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere SOL, 15 Mayıs’ta 20 günlük EMA’nın (146 dolar) üzerine çıktı. Böylece, satış baskısının azaldığını gösterdi. Fiyat 145 doların üzerinde kalırsa SOL’un 162 dolara yükselmesi olası. Bir aralıkta, traderkar genellikle dirence yakın satış yaparlar. Bunu 162 dolar civarında tekrar yapmaları muhtemel. 162 doların üzerinde ya da 126 doların altında bir kırılma bir sonraki trend hareketini başlatabilir. Eğer 162 dolar seviyesini aşarsa, SOL’un 205 dolara kadar yükselmesi olası. Öte yandan, 126 doların altında bir kırılmanın SOL’u 100 dolara düşürmesi mümkün.

Ripple (XRP) fiyat analizi

Boğalar 14 Mayıs’ta XRP’yi 20 günlük EMA’nın (0,51 dolar) üzerine çıkarmaya çalıştı. Ancak ayılar yerlerini korudu. Boğalar 15 Mayıs’ta fiyatı tekrar 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmaya çalışıyor. Eğer bunu başarırlarsa, XRP’nin 0,57 dolarlık genel dirence kadar yükselmesi olası. Alternatif olarak, fiyat 20 günlük EMA’dan aşağı dönerse, ayılar fiyatı 0,46 dolarlık kritik desteğe çekerek konumlarını güçlendirmeye çalışacaktır. Fiyatın 0,46 dolardan güçlü bir şekilde toparlanması, menzile bağlı hareketin bir süre daha devam edeceğinin sinyalini verecektir.

TON, DOGE, ADA, SHIB ve AVAX Coin analizi

Toncoin (TON) fiyat analizi

Alıcılar 13 Mayıs’ta Toncoin’i (TON) 7,67 dolar direncinin üzerine çıkarmaya çalıştı. Ancak mum çubuğundaki uzun fitil daha yüksek seviyelerde satış olduğunu gösteriyor. Boğaların lehine olan küçük bir avantaj, ayılara çok fazla zemin bırakmamış olmaları. Alıcılar fiyatı 7,67 doların üzerine çıkarır ve korursa, yükseliş trendinin yeniden başladığına işaret edecektir. TON’un 9 dolara kadar yükselmesi mümkün.

Dogecoin (DOGE) fiyat analizi

Boğalar, DOGE’nin düşüş eğilimli baş ve omuz formasyonunu tamamlamasını engellemeye çalışıyor. Fiyat 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa, DOGE’nin 50 günlük SMA’ya (0,17 dolar) ulaşması mümkün. Bu, ayıların savunması gereken önemli bir seviye. Çünkü üzerinde bir kırılma, 0,21 dolara kadar bir ralli için yolu açar. Ayılar, fiyatı H&S formasyonunun boyun çizgisinin altına düşürür ve sürdürürlerse kontrolü ele geçireceklerdir. Bunun da 0,08 dolara kadar bir düşüş başlatması olası.

Cardano (ADA) fiyat analizi

Ayıların 15 Mayıs’ta ADA’yı destek çizgisinin altında tutamaması boğalar tarafından güçlü alımlara neden oldu. ADA’nın 0,35 dolara kadar inmesi olası. Bunun yerine, fiyat yükselmeye devam eder ve 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarsa, ayıların kontrolünü kaybettiğini gösterecektir. Bu durumda ADA’nın 50 günlük SMA’ya (0,51 dolar) ve daha sonra 0,57 dolara yükselmesi mümkün.

Avalanche (AVAX Coin) fiyat analizi

AVAX Coin son birkaç gündür 20 günlük EMA’nın (35 dolar) altında işlem görüyor. Ancak ayılar AVAX Coin fiyatını 29 dolardaki aralık desteğine çekmeyi başaramadı. Bu, satışların daha düşük seviyelerde azaldığını gösteriyor. Boğalar AVAX Coin fiyatını 20 günlük EMA’nın üzerine çıkarmaya çalışacak. Başarılı olurlarsa, AVAX Coin fiyatının birkaç gün daha 40 ila 29 dolar arasında kalacağını gösterecektir. 40 doların üzerindeki bir kırılmanın 50 dolara doğru bir ralli başlatması olası. Bu varsayımın aksine, AVAX Coin fiyatı 20 günlük EMA’dan aşağı dönerse, ayıların sorumluluğu almaya çalıştığına işaret edecektir. AVAX Coin fiyatının daha sonra 29 dolarlık güçlü desteğe gerilemesi olası. Bu seviye aşağı kırılırsa, düşüş trendinin bir sonraki ayağının başladığını gösterecektir. AVAX Coin fiyatının daha sonra 25 dolardaki bir sonraki desteğe gerilemesi muhtemel.

Shiba Inu (SHIB) fiyat analizi

Boğalar SHIB’deki simetrik üçgen formasyonunun destek hattını başarıyla korudu. Kırılmanın yönünü kesin olarak tahmin etmek zordur. Bu nedenle büyük bahisler oynamadan önce fiyatın üçgenin üzerine çıkmasını veya altına düşmesini beklemek daha iyidir. Fiyat üçgenin üzerine çıkarsa, düzeltici aşamanın sona erdiğini gösterecektir. SHIB’in 0,000030 dolara ve ardından 0,000033 dolara yükselmesi mümkün. Aksine, üçgenin altında bir kırılma, %78,6 Fibonacci geri çekilme seviyesi olan 0,000017 dolara düşüş için kapıları açar.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.