İşte Bu Hafta Patlamaya Hazırlanan 4 Altcoin

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Kripto para dünyasında herkes bu hafta neler olacağına bakıyor. Özellikle dört altcoin için patlama yapma olasılığı dikkat çekiyor. Detaylara bakalım.

Altcoin Toncoin kırılma arifesinde

Altcoin Toncoin (TON), 1,53 doların üzerinde bir kırılma ve kapanışla tamamlanacak olan bir ters baş ve omuz formasyonu oluşturuyor.

Altcoin

Kademeli olarak yükselen 20 günlük EMA (1,38 dolar) ve pozitif bölgedeki RSI önemli. En az direnç yolunun yukarı yönde olduğunu gösteriyor. Alıcılar fiyatı 1,53 doların üzerine çıkarırsa, altcoin TON/USDT kuru 1,91 dolarlık formasyon hedefine doğru yeni bir artış trendine girecek. Ayıların başka planları olması muhtemel. Onlar 1,53 dolar seviyesini korumaya ve fiyatı hareketli ortalamaların altına çekmeye çalışacaklar. Bunu yapmayı başarırlarsa, parite 1,25 dolara ve sonunda 1,15 dolara düşecek.

4 saatlik grafik, 1,53 dolar seviyesinin alıcıların geçmesi için sert bir bariyer olacağını gösteriyor. Fiyat bu seviyeden düşer ancak 20-EMA’dan toparlanırsa, boğaların küçük düşüşlerde alım yaptığını gösterecek. Bu da 1,53 doların üzerine çıkma ihtimalini artıracak. Parite daha sonra 1,70 dolara yükselecek. Bunun yerine, fiyat düşer ve 20-EMA’nın altına kırılırsa, traderların 1,53 dolar civarında kar realizasyonu yaptıklarını gösterecek. Parite daha sonra 50-SMA’ya ve ardından 1,33 dolara düşecek.

Monero fiyatı iyimserliğini koruyor

Altcoin Monero‘nun son birkaç gün içinde ikinci kez yükseliş trendi çizgisinden keskin bir şekilde toparlanması, boğaların seviyeyi şiddetle savunduğunu gösteriyor.

Altcoin XMR/USDT kuru, zorlu bir engel teşkil etmesi muhtemel olan 20 günlük EMA’ya (148 dolara) ulaşacak. Boğalar bu seviyeden fazla geri adım atmazsa, 20 günlük EMA’nın üzerinde bir ralli olasılığı artar. Paritenin daha sonra 50 günlük SMA’ya (157 dolara) gelmesi söz konusu. Ayrıca bu da ayıların satışını çekecek. Fiyat 20 günlük EMA’dan keskin bir şekilde düşerse, ayıların rallilerde satmaya devam ettiğini gösterecek. Parite daha sonra artma trendi çizgisini yeniden test edecek. Bir destek seviyesinin tekrar tekrar test edilmesi onu zayıflatma eğilimindedir. Bu seviye pes ederse, parite 125 dolara ve ardından 115 dolara düşecek.

Altcoin

Boğalar, 4 saatlik grafikte fiyatı hareketli ortalamaların üzerine çıkardı. Buna göre bu da ayıların kontrollerini kaybediyor olabileceğini gösteriyor. 150’de güçlü bir direnç var. Ancak bu seviye ölçeklenirse parite 160 dolara ulaşacak. Yükselen 20-EMA ve pozitif bölgedeki RSI, alıcılar için küçük bir avantaja işaret ediyor. İlk zayıflık işareti, hareketli ortalamaların altında bir kırılma ve kapanış olacak. Bu, fiyatı yükseliş trendi çizgisine çekecek. Bu desteğin altında bir kırılma, pariteyi 125 dolara düşürecek.

Altcoin Mantle fiyat analizi

Altcoin Mantle (MNT) 20 Temmuz’da 0,60 dolara ulaştığından beri güçlü bir düşüş aşaması içinde. Keskin düşüş aşaması RSI’ı aşırı satım bölgesine göndererek bir rahatlama rallisinin mümkün olduğunu gösterdi.

Ağustos 25’teki dış gün mum çubuğu formasyonu, alıcıların kontrolü ele geçirmeye çalıştığını gösteriyor. Altcoin MNT/USDT paritesi ilk olarak dikkat edilmesi gereken önemli bir seviye olan 20 günlük EMA’ya (0,45 dolara) yükselecek. Alıcılar bu engeli aşarsa, parite %38,2 Fibonacci geri çekilme seviyesi olan 0,48 dolara yükselecek. Aksine, fiyat 20 günlük EMA’dan aşağı dönerse, ayıların her küçük rallide satmaya devam ettiğini gösterecek. Bu da desteğin 0,41 dolardan yeniden test edilmesine neden olacak. Bu seviye kırılırsa, parite 0,35 dolara kadar düşecek.

Altcoin

4 saatlik grafik, boğaların fiyatı hareketli ortalamaların üzerine çıkardığını ancak kaçak bir ralli başlatmak için mücadele ettiğini gösteriyor. Bu, ayıların pes etmediğini ve daha yüksek seviyelerde bir meydan okuma oluşturabileceklerini gösteriyor. Fiyat hareketli ortalamaların altına düşerse, ayılar için avantaj sinyali verecek. Bu da 0,41 doların altına inme olasılığını artıracak. Alternatif olarak, fiyat 20-EMA’nın üzerinde kalırsa, boğaların küçük düşüşleri satın aldığını gösterecek. Parite daha sonra 0,47 dolara ve ardından 0,52 dolara yükselmeye çalışacak.

Quant fiyat analizi

Quant Ağustos 17’de 95 dolardaki güçlü destekten toparlandı. Ayrıca Ağustos 26’da hareketli ortalamaların üzerine çıktı. Bu, daha yüksek seviyelerde güçlü bir talep olduğunu gösteriyor.

Boğalar momentumu sürdürmeye ve fiyatı düşüş aşaması çizgisine itmeye çalışacak. Bu seviyenin boğalar ve ayılar arasında zorlu bir mücadeleye sahne olması muhtemel. Fiyat bu seviyeden düşer ancak 20 günlük EMA’dan (101 dolar) toparlanırsa, rallilerde satıştan düşüşlerde satın almaya doğru bir duyarlılık değişikliğine işaret edecek. Bu da düşüş trendi çizgisinin üzerinde bir ralli olasılığını artıracak. Bu gerçekleşirse, altcoin QNT/USDT çifti 120 dolara kadar bir ralli başlatacak. Bu olumlu görüş, fiyatın düşmesi ve hareketli ortalamaların altına inmesi halinde yakın vadede geçersiz hale gelecek. Parite daha sonra 95 dolardaki desteğe kayacak.

Altcoin

Dört saatlik grafikteki hareketli ortalamalar yükseldi. Ayrıca RSI pozitif bölgede. Bu da boğaların geri dönüşte olduğunu gösteriyor. Parite, ayıların tekrar sert bir direnç göstereceği azalma trendi çizgisine gelecek. Buna göre aşağı yönde, hareketli ortalamaların güçlü destekler olarak hareket etmesi söz konusu. 50-SMA’nın altında bir kırılma ve kapanış, toparlanmanın sona erebileceğini gösterecek. Kriptokoin.com olarak baktığımızda parite daha sonra 98 dolara kadar düşecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.