Haber Geldi! Devrim Yaratan En İyi Polkadot Projeleri

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Polkadot sorunsuz işlemler ve mesaj yürütme için öne çıkan devrim niteliğindeki blockchain. Buna göre kripto topluluğunun dikkatini çekti. DOT aracılar olmadan çalışan ve zincirler arası varlık transferlerine olanak sağlayan bir proje.. Buna göre hem kullanıcılar hem de geliştiriciler arasında popüler durumda.

Polkadot parachains ile ölçeklenebilirliği güçlendirmek

Yenilikler, Polkadot DOT’un uygulamaya özel bir veri yapısı olan Parachain’leri tanıtmasıyla devam ediyor. Relay Chain’in doğrulayıcıları tarafından onaylanan bu paralelleştirilmiş zincirler, DOT’un ölçeklenebilirliğini önemli ölçüde artıran bağımsız blockchain’ler olarak hizmet veriyor.

polkadot price analysis bullish

Polkadot’un bu alt kümesi, verimli çözümler dalgasını tetikliyor. Ayrıca kripto dünyasında dikkat çekici birkaç parachain projesinin önünü açıyor. Kriptoyu şekillendiren öne çıkan Polkadot parachain projeleri arasında şunlar yer alıyor.

Polkadot projesi Efinity: NFT güçlendirme

Efinity, değiştirilemeyen tokenler (NFT’ler) konusunda uzmanlaşarak sorunsuz para basımı, transferler ve ticaret sağlıyor. Dikkat çekici bir şekilde, yalnızca 6 saniyede gerçekleştirilen saniyede 7000 ila 1000 işlem hızına sahip. Buna göre ekosistemini besleyen EFI token, çok yönlü bir fayda sağlıyor.

Efinity Nedir? EFI Coin Ne İşe Yarar?

Moonbeam: akıllı sözleşmeleri yükseltmek

Moonbeam, kapsamlı bir araç setinden yararlanarak geliştiricilerin Polkadot için akıllı sözleşme tabanlı uygulamalar oluşturmalarını sağlıyor. Ethereum Sanal Makinesi’nin tam entegrasyonunu sağlayarak merkezi olmayan uygulamaları birlikte çalışan ve güvenli hale getiriyor. DeFi uygulamaları gelişmiş güvenlik ve aktarım zinciri uyumluluğundan fayda sağlıyor.

moonbeam

Parallel Finance: Merkezi olmayan piyasa gücü

Hem Polkadot hem de Kusama ekosistemleri için tasarlanan Parallel Finance, merkezi olmayan bir piyasa protokolü, sigortalı stake etme ve otomatik piyasa yapıcılığı sunuyor. Kitle kredisi katkılarını güçlendiriyor. Ayrıca likiditeyi artırıyor. Sonrasında iş büyümesini teşvik ediyor. Kitle kredisi platformu aracılığıyla 55.000’den fazla kullanıcıdan oluşan gelişen bir topluluk bir araya geliyor.

Polkadot

Manta Network: Gizlilik iyileştirme

Manta Network, işlem işleme için zk-SNARK teknolojisini kullanıyor. Böylece gizlilik çözümlerine bakıyor. Bu teknoloji şeffaflık, bilgi takibinin kolaylaştırılması ve izleme kabiliyetlerinin artırılmasını sağlıyor. Ayrıca platformun özel takasları, verimli ve sorunsuz işlemleri kolaylaştırarak rekabet avantajı sağlıyor.

Astar: Ölçeklenebilir merkezi olmayan merkez

Astar, Polkadot ekosisteminden yararlanarak ölçeklenebilir ve birlikte çalışabilir merkezi olmayan uygulamalar için bir merkez görevi görüyor. Layer 2 çözümleri ve ZK-rollup’lar ve Ethereum Sanal Makinesi gibi özellikleri destekleyen Astar, esnekliği artırıyor. Diğer taraftan teşvikleri hızlandırıyor. Buna göre lansmanları basitleştiriyor. Ayrıca Kusama ağında kendi projesi olan Shiden ile gümdemde.

Polkadot

Polkadot DOT’un etkisini artırmak

Bu dinamik parachain projeleri, Polkadot ekosisteminin dönüştürücü gücünün altını çiziyor. Ayrıca verimli NFT işlemleri sağlıyorlar. Ayrıcaakıllı sözleşme geliştirmeyi güçlendiriyorlar. Diğer taraftan gizlilik ve ölçeklenebilirliği artırarak, kripto alanında daha geniş bir benimseme ve yeniliğe katkıda bulunuyorlar. Kriptokoin.com olarak baktığımızda blockchain ortamı gelişmeye devam ederken, Polkadot odaklı projeler bir ilerleme ve olasılık feneri olarak parlıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.