DOGE’un Ötesine Bakmak: Bu 8 Altcoin Yatırım Listesinde!

DOGE’un Ötesine Bakmak: Bu 8 Altcoin Yatırım Listesinde!
DOGE’un Ötesine Bakmak: Bu 8 Altcoin Yatırım Listesinde!
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Kripto para piyasası FTX’in çöküşüyle derin bir krize girdi. Yatırımcılar ve traderlar, sadece kripto para projelerine değil trade platformlarına da temkinle yaklaşıyor. Bununla birlikte, kripto sektörü kazalardan ders alıp, yoluna devam etmek için çaba sarfediyor. Bu doğrultuda analistler, çöküşte mücadele kabiliyeti olan gelişme potansiyeli barındıran 8 altcoin projesi seçti.

Potansiyeli olan altcoin projeleri

Polygon (MATIC)

Eskiden MATIC ağı olarak bilinen Polygon, Ethereum Blockchain’deki işlem hızı, verim ve gaz ücretleri gibi çeşitli sınırlamaları ele almak için 2019’da oluşturulmuş bir katman-2 ölçeklendirme çözümü. Geliştiriciler, başlangıçta bir ölçeklendirme çözümü olarak tasarladı. Ancak hızla çok fazla ilgi gören çok amaçlı bir ekosisteme dönüştü. Yerel tokeni MATIC, İlk Borsa Teklifleri (IEO) patlamasının ortasında 2019’da Binance Launchpad’de giriş yaptı.

Loopring (LRC)

Loopring’i eski Google yazılım mühendisi Daniel Wang kurdu. Altcoin projesi, güvenlikten ödün vermeden varlık alım satımını ve Ethereum’da daha hızlı ve daha ucuz ödemeler yapmayı hedefliyor. Daha spesifik olarak, Loopring, Ethereum üzerinde velayet dışı, sipariş defteri tabanlı merkezi olmayan borsalar (DEX) oluşturmak için bir protokol. Alıcıların veya satıcıların fonlarına sahip olmanızı gerektirmeden alım satımları yönlendiriyor ve işliyor. Böylece, satıcıları ve alıcıları bir piyasa fiyatında eşleştiriyor. Bu, kullanıcıların adına işlem yapabilmeleri için traderların borsaya para yatırmasını gerektiren merkezi borsalardan farklı.

Altcoin

Optimism (OP)

Optimism, Ethereum’un üstünde bir katman-2 Blockchain. Altcoin, Ethereum main-net’inin güvenliğinden yararlanıyor. Ayrıca,  optimism-rollups kullanarak Ethereum ekosisteminin ölçeklenmesine yardımcı oluyor. Bu, işlemlerin Optimism’e güvenilir bir şekilde kaydedildiği, ancak nihayetinde Ethereum’da güvence altına alındığı anlamına geliyor. Optimism, 300 milyon doların üzerinde TVL ile Ethereum için en büyük ölçeklendirme çözümlerinden biri. En büyüğü Synthetix (SNX), bir türev borsası, Uniswap (UNI), bir DEX ve bir AMM olan Velodrome (VELO) olmak üzere 35 protokole ev sahipliği yapıyor.

OMG Network (OMG)

Eskiden OmiseGo olarak bilinen OMG Network, Ethereum 2. katman ölçekleme çözümü. Bir Ethereum ölçeklendirme çözümü olarak OMG Network, kullanıcıların ETH ve ERC20 tokenlerini doğrudan Ethereum ağında işlem yapmaktan çok daha hızlı ve daha ucuza aktarmalarına izin verecek şekilde tasarlandı. Ağ, off-chain birkaç işlemi bir toplu iş halinde gruplamak için bir side-chain mimarisi kullanan ve daha sonra Ethereum kök Blockchain’de tek bir işlem olarak doğrulanabilen MoreViable Plasma adlı yeni bir ölçeklendirme çözümüne dayanıyor.  

Altcoin

Arbitrum

Abritrum ucuz ve kullanımı hızlı. Tüm işlem bilgilerini ana Ethereum Blockchain’e geri iletiyor. Ethereum saniyede sadece 14 işlemi yönetirken, Arbitrum 40.000 TPS ile yarışıyor. İşlemlerin Ethereum’da tamamlanması birkaç dolara mal olurken, Arbitrum’da yaklaşık iki sente mal oluyor. Arbitrum ayrıca Ethereum Sanal Makinesini (EVM) de destekliyor. Yani Ethereum DeFi geliştiricileri, merkezi olmayan uygulamalarını (dapps) herhangi bir değişiklik yapmak zorunda kalmadan Arbitrum ile entegre etmeleri mümkün.

Solar Network (SXP)

Solar, SXP’nin yaptığı her şeyin merkezinde olduğu gerçek yönetişim ile bir ekosistem oluşturmaya odaklanan, merkezi olmayan, topluluk odaklı bir Blockchain. Altcoin projesinin diğerlerinden farklı olarak, Byzantine Fault Tolerance (BFT) konsensüs mekanizmasını kullanıyor. Ademi-merkezi yapısı güçlü ve enerji verimli. Yerel tokeni SXP. Binance, geçen Aralık 2021’de Swipe’ın kalan hisselerini satın aldığında SXP kendi varlığı haline geldi.

Shardeum (SHM)

Shardeum, EVM uyumlu bir katman-1 Blockchain. Blockchain üzerinde merkeziyetsiz uygulamalar (DApp’ler) sorunsuz bir şekilde dağıtmak mümkün. Shardeum’un iddiası, ölçeklenebilirlik sorununu çözdüğü ve böylece milyarlarca günlük kullanıcıyı ölçeklendiren ilk ağ yönünde.

Hedera Hashgraph

Hedera, bireylerin ve işletmelerin güçlü merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) oluşturmasına olanak tanıyan, merkezi olmayan ekonomi için en çok kullanılan, sürdürülebilir, kurumsal düzeyde kamu ağı. Yavaş performans ve kararsızlık gibi eski Blockchain tabanlı platformların karşılaştığı bazı sınırlamaları ortadan kaldırıyor. Dolayısıyla, daha adil, daha verimli bir sistem olacak şekilde tasarlanmış bir Blockchain.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.