Dikkat: Bu Hafta, 22 Gelişme Bitcoin ve Altcoin’leri Etkileyecek!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Bitcoin ve altcoinlerin hızlı dünyasında, kripto alanın dışındaki olaylar piyasa üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. Bu hafta, ufukta kripto para alanını etkilemesi muhtemel birkaç olayla çok önemli bir hafta olarak şekilleniyor. Bu yazımızda, göz önünde bulundurulması gereken kritik gelişmelerin bir özeti yer alıyor. İşte detaylar…

Bitcoin ve altcoinler için haftanın ilk günlerinde gelişmeler hızla başlayacak

Hafta, 1,77 milyon dolar değerinde bir etkinlik olan AGIX Kilit Açılışı ile başlıyor. Kilitli fonların bu şekilde serbest bırakılması AGIX token fiyatında dalgalanmaları tetikleyebilir. Buna ek olarak, Optimism Mainnet Güncellemesinin OP ekosistemine iyileştirmeler ve yeni özellikler sunması, potansiyel olarak kullanıcı deneyimlerini geliştirmesi ve yatırımcıların daha fazla ilgisini çekmesi beklenmekte. Salı günü, geleneksel finansal göstergeler karışıma katılım sağlıyor. Tüketici duyarlılığının önemli bir göstergesi olan ABD CB Tüketici Güveninin, bir önceki 117 değerine göre hafif bir düşüşle 113,4 olarak gerçekleşmesi bekleniyor. Eş zamanlı olarak, ABD JOLTS raporu iş ilanları ve işgücü piyasası dinamikleri hakkında bilgi verecek.

Yarın, Bu 23 Altcoin İçin Kritik: İşte Olacakların Listesi!

Buna ek olarak, kripto para piyasası üzerinde beliren Grayscale davası nihayet bir karara varabilir. Bu davanın sonucu, kripto alanındaki kurumsal ilgiyi ve yatırım stratejilerini potansiyel olarak etkileyebilir. Ayrıca, 13,63 milyon dolar değerindeki DYDX token kilidini açma olayı, bu olay etrafında ticaret faaliyeti arttıkça kısa vadeli dalgalanmaya yol açabilir. SOL, MATIC, NEAR, AXS, MANA ve CHZ dahil olmak üzere birkaç tokenin Bitstamp’ın ABD platformundan çıkarılması da fiyatları ve yatırımcı duyarlılığını etkileyebilir.

Çarşamba ve Perşembe günleri, kritik veriler ortaya çıkıyor

Çarşamba günü, 195 bin olması beklenen ADP Tarım Dışı İstihdam Değişikliği ve %2,4 oranında büyümesi beklenen ABD Gayri Safi Yurtiçi Hasılası (GSYH) ile daha fazla ekonomik veri ortaya çıkıyor. Bu göstergeler, genellikle küresel piyasalar üzerinde dalgalanma etkisi yaratan ABD ekonomisinin sağlığına ilişkin içgörüler sunabilir. Kripto para alanında dikkatler, 35,7 milyon dolar gibi önemli bir miktarı içeren OP Token Kilit Açma etkinliğine çevrildi. Bu tür kilit açma etkinliklerinin, traderların mevcut tokenlerin ani akışına tepki göstermesi nedeniyle piyasada dalgalanmalara yol açtığı bilinmektedir.

Altcoin Avcıları Bu 2 Coin'e Göz Dikti: Fırsat Bölgesindeler!

Hafta ilerledikçe gözler küresel ekonomik göstergelere çevriliyor. Perşembe günü Çin’in PMI verileri ülkenin imalat faaliyetlerine ışık tutacak ve dünyanın en büyük ekonomilerinden birinin sağlığına dair bir fikir verecek. Avro Bölgesi Enflasyon rakamının bir önceki %5,5’e göre hafif bir düşüşle %5,1 olması beklenmekte.  ABD cephesinde ise Çekirdek Kişisel Tüketim Harcamaları Fiyat Endeksinin %4,2’ye yükselerek enflasyon beklentilerini etkilemesi bekleniyor. Bu arada, ABD’de işsizlik maaşı başvurularının işgücü piyasası dinamiklerini yansıtacak şekilde hafif bir artış göstereceği tahmin ediliyor.

Cuma günü, ABD istihdam verileri kritik

Hafta, Ortalama Saatlik Kazançlar, Tarım Dışı İstihdam ve İşsizlik Oranı dahil olmak üzere ABD işgücü piyasası verileriyle sona eriyor. Bu rakamlar, ABD ekonomisinin durumuna ilişkin önemli bilgiler sunarak yatırımcı duyarlılığını yalnızca geleneksel piyasalarda değil, aynı zamanda kripto para birimi alanında da etkiliyor. Heyecana ek olarak, 66,7 milyon dolar gibi önemli bir meblağı içeren HBAR Kilit Açma etkinliği, HBAR tokenı için artan alım satım faaliyetine ve fiyat oynaklığına yol açabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.