Bu Hafta Türk Yatırımcıların Gözdesi O 9 Altcoin Oldu!

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Sürekli gelişen altcoin dünyasında Türkiye, yatırımcı faaliyetlerinin yoğunlaştığı bir merkez olarak ortaya çıktı. Hatta bu durum KuCoin raporuna da yansıdı. Zira rapora göre, Türklerin yüzde 50’si kripto para tutuyor. Bu sırada, Türkiye’de 26 Ağustos – 1 Eylül tarihleri arasında trend olan coinleri incelediğimizde, Türk yatırımcıların çok çeşitli kripto varlıkları yakından takip ettiğini görüyoruz. Bu yazıda, bu dönemde Türkiye piyasasında dalgalar yaratan kripto paralara daha yakından bakacağız.

Bu altcoin projeleri, Türklerin odağındaydı

CoinGecko’nun Kriptokoin.com ile paylaştığı veriler, Türkiye’deki yatırımcıların odağına dair fikir verdi. Türklerin CoinGecko üzerinde en çok aradığı coin’ler arasında, en büyük kripto olan Bitcoin’in yanında aşağıdaki altcoinler yer aldı:

EthereumPoW: EthereumPoW, Türk yatırımcılar arasında büyük ilgi görüyor. Proof of Work (PoW) konsensüs mekanizması, Blockchain teknolojisine olan ilgisiyle bilinen bu pazarda dikkatleri üzerine çekti. CyberConnect: CyberConnect, birçok Türk yatırımcının portföyünde kendine yer buldu. Bildirdiğimiz üzere CYBER, son zamanlarda sert yükseliş ve düşüşleriyle gündeme geliyor. Pi Network: Altcoin sahnesine yeni çıkan Pi Network, Türkiye’de ilgi görmeye başladı. Bitcoin: Dünyanın önde gelen kripto para birimi Bitcoin, Türk yatırımcıların portföylerinde önemli bir yer tutmaya devam ediyor. “Dijital altın” olarak bilinen coin, yatırımcıların odağında. Ayrıca değer saklama aracı olma özelliği, özellikle piyasaların dalgalandığı dönemlerde dikkat çekmeye devam ediyor. Hydranet: Hydranet, hızlı ve güvenli işlem vaadiyle Türkiye’nin kripto para piyasasında ilgi topladı. Ölçeklenebilirlik ve verimlilik, popülerliğini artıran temel faktörlerdir. Alvey Chain: Ethereum üzerine inşa edilmiş merkezi olmayan bir layer-2 Blockchain teknolojisi çözümleri sağlayıcıdır. Santiment: Bu 6 Altcoin, Büyük Çöküş Sonrası İlk Kez Büyüme Gösterdi! Battle Infinity: Blockchain tabanlı bir oyun platformu olan Battle Infinity, hem Türk oyuncular hem de yatırımcılar arasında büyük yankı uyandırdı. Zira kripto para birimlerinin oyun ekosistemlerine entegrasyonu büyüyen bir trend. Fetch.ai: Fetch.ai’nin yapay zeka odaklı Blockchain platformu, önem kazandı. Merkeziyetsiz ağlarda yapay zekanın potansiyelini keşfetmeye hevesli Türk yatırımcıların dikkatini çekti. Kaspa: GHOSTDAG protokolünü uygulayan bir PoW  altcoin olan Kaspa, Türkiye pazarında ilgi görmeye başladı. Pepe: Bir meme coin olan Pepe, Türkiye’de niş bir takipçi kitlesi bulmuştur.

Türkiye, kripto para alanında öne çıkıyor

Türkiye’de yatırımcılar bu kripto paraları takip etmek ve keşfetmek için öncelikle CoinGecko gibi platformlara yönelmiştir. Bu platformlarda verilerin bulunması, Türk yatırımcıların bu dinamik piyasada bilinçli kararlar almasını sağlamıştır. Kripto para dünyası gelişmeye devam ediyor. Bu sırada Türkiye küresel kripto dünyasında önemli bir oyuncu olmaya devam ediyor. Ülkede trend olan altcoin çeşitliliği kritik. Zira Türkiye pazarının dinamik yapısını ve yenilikçi Blockchain projelerine yönelik iştahı vurgulamaktadır. Kripto endüstrisi sürekli olarak teknoloji ve finansın sınırlarını zorlarken, Türk yatırımcılar yeni fırsatları keşfetmeye ve sürekli değişen bu ortamda bir adım önde olmaya hazır.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.