Boğa Sinyali! Bu 2 Altcoin Seçiminizi Zorlayacak

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Bitcoin ve altcoin dünyasında 25 binin üzerine çıkan coin olunca tercih yapmak da elbette zorlaşıyor. Ancak önde gelen iki kripto para birimi için şimdi bir alım  fırsatı ortaya çıkmış durumda. Bakalım detaylara.

Altcoin Litecoin’in destek ve fiyat analizi

Altcoin Litecoin (LTC), 75 dolara ulaşma potansiyeli 63,22 dolar ile 65,19 dolar arasındaki önemli destek aralığına bağlı olduğu için yatırımcıların dikkatini çekti. Kripto para topluluğu, son fiyat dalgalanmalarına rağmen LTC beklentileri konusunda yükselişini sürdürüyor.

Litecoin Halving'ine 92 Gün Kaldı: İşte LTC İçin Beklentiler!

Kripto para analisti Ali_Charts konuyla ilgili değerlendirme yapıyor. Litecoin’in fiyat yörüngesi için 63,22 ila 65,19 dolar arasındaki destek aralığının önemini vurguladı. Bu aralık, fiyat düşüşünün ardından önemli sayıda adresin altcoin LTC biriktirdiği alanları temsil ediyor. Ali_Charts, LTC’nin 75 dolara doğru yeniden ivme kazanması için bu destek duvarı içindeki konumunu koruması gerektiğini belirtiyor.

Adres birikimi ve fiyat görünümü

Ali_Charts, 215 milyon adreste 3,81 milyon altcoin LTC birikmesi dikkat çekici olsa da, salt birikimin LTC’nin fiyatını yükseltmek için yeterli olmayabileceğinin altını çiziyor. Kritik faktör, LTC’nin destek seviyelerini tutma kabiliyetinde yatıyor. Artan birikime rağmen bunun yapılamaması, değerin düşmesine ve potansiyel olarak 50 dolara düşmesine neden olacak.

Bir varlıktaki uzun vadeli yatırımcıların aylık pozisyon değişimini yansıtan bir metrik olan Hodler Net Pozisyon Değişimi, sahiplerin Litecoin’e ilişkin algıları hakkında fikir veriyor. Glassnode’un verileri, yakın zamanda 362.378’lik bir Hodler Net Pozisyon Değişikliği gösterdi. Bu, yaygın nakit çıkışlarından yeni pozisyonlardan birikime doğru bir kayma olduğunu gösteriyor. Veriler, uzun vadeli sahiplerin altcoin LTC’nin fiyat hareketine olan güvenlerinin arttığını gösteriyor. Ayrıca kısa vadede yeni bir fiyat zirvesi potansiyelini öngördüklerini ima ediyor.

Duyarlılık ve borsa faaliyetleri

Yatırımcıların da bu iyimser havayı paylaştığı görülüyor. Trader duyarlılığının önemli bir göstergesi olan Litecoin’in fonlama oranı %0,007 olarak gerçekleşti. Bu pozitif oran, long pozisyonlu traderların sürekli sözleşmeleri açık tutmak için short pozisyonlara ödeme yaptığını gösteriyor. Bu durum aynı zamanda, tradelar arasındaki yükseliş hissiyatına işaret ediyor. Buna ek olarak, altcoin LTC’nin borsalardaki günlük işlem hacmi 218,55 milyona düştü. Buna göre bu durum LTC varlıklarını satmaya yönelik ilginin azaldığını gösteriyor. Bu azalan satış baskısı, trendin devam etmesi halinde Litecoin’in fiyatının 60 doların altına düşmeyebileceğini gösteriyor.

Altcoin Ethereum geçici bir engelle karşı karşıya

Altcoin Ethereum (ETH) bu yıl 1063 dolardan kayda değer bir yükselişe tanık oldu. Bu yukarı yönlü hareket beş farklı dalgaya ayrılıyor. Buna göre bu da daha fazla kazanç potansiyeline işaret ediyor. Diğer taraftan, 1600 doların altına inen son gün içi düşüş bir geri çekilme başlatarak daha derin ve daha karmaşık bir düzeltme aşamasına yol açtı.

Altcoin

Altcoin ETH son zamanlardaki en yüksek seviyelerinden bir geri çekilme yaşıyor. Buna göre şu anda daha derin ve daha karmaşık bir aşağı yönlü düzeltmede seyrediyor. Bu aşama, ideal olarak düz bir düzeltmeye benzeyen karmaşık bir formasyonla karakterize ediliyor. Devam eden düzeltmeye rağmen, özellikle %61,8 Fibonacci düzeltmesi ile yakından uyumlu olan 1500 dolar seviyesindeki kısa vadeli destek civarından bir toparlanma olasılığını çevreleyen iyimserlik var.

Düzeltme dalgalarının analizi ve kısa vadeli görünüm

ETH’nin fiyat hareketindeki mevcut düzeltme, (C) dalgası olarak adlandırılan bir model olan beş dalgalı bir düşüşü takip ediyor. Buna göre 1500 dolar destek bölgesi önemli. Bu dalga formasyonunun potansiyel olarak tamamlanması için önemli bir alan olarak ortaya çıkıyor. Sonuç olarak, dördüncü alt dalganın ardından kısa vadeli piyasa zayıflığı devam edebilir. Toparlanmaya giden yolda bir seviye dikkat çekiyor. Devam eden gün içi düşüş dürtüsünü geçersiz kılmak için 1800 doların üzerine çıkılmasını gerektirecek.

Altcoin

Altcoin Ethereum’un dalgalı fiyat dinamikleri dikkat çekiyor. Ayrıca hem düşüş hem de yükseliş senaryolarının dengeli bir şekilde değerlendirilmesini gerektiriyor. 1800 dolar seviyesinin üzerine çıkılması, mevcut gün içi düşüş eğilimini ortadan kaldıracak. Ayrıca kriptokoin.com olarak baktığımızda potansiyel olarak yenilenmiş bir yükseliş eğilimine işaret edecek. Tersine, fiyatın düşük kalması halinde, (C) dalgasının 1500 dolarlık kritik bölgede tamamlanması geçici kısa vadeli zayıflığa yol açabilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.