Boğa Sezonu Yaklaşırken Portföyünüzde Olması Gereken 6 Altcoin

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Altcoin projeleri yatırımcılara portföylerini Bitcoin dünyasının ötesinde çeşitlendirmenin bir yolunu sunuyor. Ayrıca heyecan verici yatırım olanaklarına kapı açıyor. Bu genel bakışta, boğa sezonu yaklaşırken en umut verici altı kripto para birimini inceliyoruz.

Altcoin Ethereum (ETH): İnovasyon ve büyümeyi besliyor

Genellikle ETH olarak anılan Ethereum, Ethereum ağına bağlı birincil kripto para birimi olarak duruyor. Akıllı sözleşmeler, oyunlar ve finansal işlemler de dahil olmak üzere blockchain’deki bir dizi uygulamayı güçlendirmedeki rolüyle tanınan altcoin ETH, kripto dünyasında çok önemli bir yere sahip.

Ethereum'dan Çıkan Balinalar, Bu Altcoin'i Hızla Topluyor!

Yaklaşık 210 milyar dolarlık piyasa değeri ile Bitcoin’in baş rakibi. Ayrıca en popüler ikinci kripto para birimi olarak ortaya çıkıyor. Ethereum ağında barındırılan çok çeşitli uygulamalar, Altcoin ETH’yi ilgi çekici bir yatırım yolu olarak konumlandırıyor.

Tether (USDT): Kripto alanında istikrar

2017 yılında piyasaya sürülen Tether, en popüler stablecoin’lerden biri olarak tanındı. Değer istikrarı, ABD dolarına bağlı olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca çıkarılan her Tether coin için karşılık gelen bir dolar rezervde tutulmakta. Sonuç olarak Tether başına yaklaşık 1 dolarlık bir doğal değer elde ediliyor. Bu istikrar, Tether’i değer transferleri için en uygun seçenek haline getiriyor. Çünkü değer tutma özelliği, arz ve talep dalgalanmalarından kaynaklanan diğer kripto paraların oynaklığı ile tezat oluşturuyor.

Borsalardaki USDT Miktarı Katlanıyor!

Litecoin (LTC): Öncü hız ve uygun fiyat

Piyasadaki en eski altcoinlerden biri olarak konumlandırılan Litecoin, Bitcoin’de gözlemlenen sınırlamaları ele almak için tanıtıldı. Rekabet üstünlüğü, Bitcoin’e kıyasla daha hızlı işlem süreleri ve daha düşük işlem ücretlerinde yatıyor. Ayrıca altcoin Litecoin, Bitcoin madenciliğinde yaygın olan tekelci eğilimleri kırmaya çalışıyor. Litecoin kendine özgü bir yol çiziyor. Diğer taraftan, işlemlerin ve değiş tokuşların kolaylaştırılması için bir araç olarak faydası, gelişen ekonomik dinamiklere uyum sağlayarak önem kazanıyor.

Litecoin (LTC): Önümüzdeki 8 Hafta İçinde Neler Olabilir?

Altcoin Binance Coin (BNB): Borsa yakıtlı mücevher

Dünya çapında tanınan Binance kripto para alım satım platformundan çıkan Binance Coin (BNB), ilk çıkışını 2017 yılında yaptı. Altcoin Ethereum blockchain’de faaliyet gösteren BNB, coin imhası yoluyla arzın azaltılmasından faydalanarak talebi canlandırıyor. Ayrıca bunun sonucunda fiyatın yükselmesini sağlıyor. Yatırımcılar Binance platformu aracılığıyla BNB satın alıyorlar. Piyasa değeri yaklaşık 30 milyar dolar olan BNB, borsa destekli dinamik bir altcoinin etkisini örnekliyor.

Binance'den Bu 9 Altcoin İçin Son Dakika Haberi!

Cardano (ADA): İnovasyon ve güvenliği kucaklamak

Altcoin Ethereum ile paralellik gösteren Cardano, proof-of-stake mekanizmasını savunuyor. Ayrıca akıllı sözleşme dağıtımı için bir platform olarak öne çıkıyor. Düşük ücretler ve yüksek güvenlik sunan Cardano’nun ADA tokeni, itici gücü olarak hizmet veriyor. Mevcut büyüme yörüngesinin ortasında Cardano, önümüzdeki yıllarda önemli ölçüde genişleme için muazzam bir potansiyel sergiliyor.

AVAX, SOL 12 Altcoin İçin Sıcak Gelişmeler

Altcoin Tron (TRX): İçerik paylaşımı ve potansiyel kazançlar

Bir içerik paylaşım platformu olarak doğan altcoin Tron, 2017 yılında kripto para birimi TRX’i tanıttı. Merkezi olmayan uygulama paylaşımını kolaylaştıran TRX, bir proof-of-stake konsensüsü üzerinde çalışıyor. TRX’in fiyatı 2023 ortalarında yükseliş gösterse de, volatilite ile karakterize edilen bir varlık olmaya devam ediyor. Dalgalanmalar, önemli kar veya zarar potansiyeline yol açıyor. Ayrıca yatırım düşünülürken dikkatli olunmasını gerektiriyor. Kriptokoin.com olarak baktığımızda bu gelecek vaat eden altcoinler çok yönlü bir fırsatlar dünyasına açılan bir pencere olarak karşımıza çıkıyor.

Tron (TRX-USD) remains an interesting choice for crypto investors. The project’s primary goal is to reward content creators a greater share of the rewards from their efforts. Tron aspires to cut out intermediaries that dominate content creation though massive platforms. The notion is to disintermediate companies like YouTube and Facebook that benefit from creators and to return a greater share of the rewards to creators themselves. Tron is a reasonable option for crypto investors for several reasons. One, it’s very inexpensive. Currently, TRX trades for around $0.06 apiece, meaning speculators can get a lot of exposure for a small up-front investment. This relatively low price doesn’t mean TRX will double quickly. In fact, it traded at $0.16 two years ago. Even at the height of cryptomaina it was valued 2.5-times its current price. However, Tron has shown positive momentum recently. Prices broke above two-month resistance levels, even as development slackens. That’s the kind of activity traders like to see, and exactly the type of activity that can spur price spikes higher.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.