Bitcoin, Ripple, SHIB ve ETH: 4. Çeyrekte Neler Beklenmeli?

Bitcoin, Ripple, SHIB ve ETH: 4. Çeyrekte Neler Beklenmeli?
Bitcoin, Ripple, SHIB ve ETH: 4. Çeyrekte Neler Beklenmeli?
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP) için 4. çeyreğin geri kalanında nelere dikkat edilmeli? Kripto analisti Tony M, BTC, ETH ve XRP analizleriyle bu soruya cevap arıyor. Ayrıca, kripto topluluğu Aralık sonu için Shiba Inu’nun fiyatını belirliyor.

Bitcoin, Ripple, Ethereum ve Shiba Inu tahminleri

“Bitcoin, umut verici ipuçları gösteriyor”

BTC,  bir kez daha ‘yaşa ya da öl’ durumunda. %25’lik bir düşüşün ardından, Bitcoin piyasa değerinin %16’sını geri kazanmayı başardı. Kâr amaçlı bir konsolidasyon 17.000 dolara yaklaşırken, yatırımcılar temel bir soru sormak zorunda kalıyor. Mevcut BTC fiyatı, daha güçlü bir karşı trend rallisinden önce bir indirim mi yoksa düşüş trendi devam etmeden önce çekici bir tuzak mı?

Bitcoin fiyatı şu anda 16.718 dolardan işlem görüyor. %25’lik düşüş, yeni yılın en düşük seviyesi olan 15.632 dolara ulaştı. Göreceli Güç Endeksi, yeni kurulan düşük ile yaz boyunca destek olarak tutulan 18 Haziran’ın en düşük seviyeleri arasında bir yükseliş farklılığı gösteriyor. Hacim Profili göstergesi, yatırımcıların şu anda pazarla yaz boyunca olduğundan çok daha fazla ilgilendiğini gösteriyor.

RippleBTC 1 günlük grafik

RSI ayrışması ve hacimdeki artış göz önüne alındığında, Bitcoin muhtemelen bir oynaklık akışına tanık olacak. Farklılık ortaya çıkarsa, BTC’nin yeni kurulan ayılara 20.000 dolar civarında meydan okuması mümkün. İkinci hedef ise 23.400 dolar civarındaki yaz likidite seviyeleri. Traderlar, bıçağı yakalamaya çalışırken kayıpları en aza indirmek için sağlıklı risk yönetimi tekniklerini uygulamayı düşünmeli.

Yükseliş fikrinin geçersiz olması için 15.900 doların altında bir ihlal gerekiyor. Seviye etiketlenirse, muhtemelen yeni düşükler gelecek. Böylece, 14.000 dolarlık bölgedeki 2020 likidite seviyelerine doğru ek bir düşüş, muhtemelen Bitcoin’in bir sonraki iniş yeri olacak. Ayı senaryosu, mevcut piyasa değerinden %15’lik bir düşüşle sonuçlanacak.

Ripple

“Ethereum, geri dönmek için savaşıyor”

Ethereum, olumlu ABD TÜFE’nin ardından %25’lik bir rahatlama yaşadı. Hareketten önce ETH, kısa süreliğine 1.100 doların altına çeken Eyfel tarzı bir kuruş düşüşe tanık oldu. Bitcoin iyimser sinyaller gösterse de, Ethereum’un yükseliş trendi traderların daha ihtiyatlı önlemler alması gerektiğini öne süren ince ipuçları var.

Piyasa, Eylül ve Ekim arasında kurulan yakın zamanda kırılan destek bölgesinin hemen altında konsolide oluyor. Boğalar, olumlu bir not olan kırık destek bölgesine günlük bir kapanış mumu üretti. Bu haftaki düşüşün güçlü kısmını çevreleyen bir Fibonacci düzeltme aracı, boğaların şimdiden %50 ralli yaptığını gösteriyor. Bu nedenle ETH, daha yüksek kazançları aşacak şekilde sınırlandırılabilir. Bir sonraki hedef, 1.362 dolardaki %61,8 seviyesi olacak. ETH bu seviyeyi yeniden alırsa, traderlar Fib seviyesinde kar alma tepkisi beklemeli.

RippleETH 1 günlük grafik

Yine de, %61,8 Fib seviyesini hedefleyerek 2,5-1 risk-ödül oranı elde etmek mümkün. Trade fikri, mevcut konsolidasyonun, 1.201 dolardaki günün en düşük seviyesini kırmadan düşüş baskısına dayanmasını gerektiriyor. Yükseliş tezinin geçersiz olası durumunda ETH’nin, 1.080 dolardaki son düşük seviyeleri yeniden test etmesi olası. Böyle bir hareket, mevcut fiyatından %15 düşüş anlamında geliyor.

“Ripple (XRP), menzile bağlı”

Ripple fiyatı şu anda 0,38 dolardan açık artırma yapıyor. 10 Kasım’da boğalar %18’lik bir toparlanma rallisi gerçekleştirdi. Ralli, günlük zaman diliminde 0,40 dolar fiyat seviyesinin birkaç tamsayı altında kalan çubuğu yutan büyük bir yükseliş oluşturdu. Göreceli Güç Endeksi (RSI), 13 Haziran dip seviyesinden 0,3012 dolar olan aşırı satım nedeniyle 9 Kasım’ın düşüğü 0,3160 ​​dolar olarak gösteriyor. Bu nüans, Ripple (XRP)’nin altında yatan güce sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca, muhtemelen piyasada yeni kurulan ayılara meydan okumak için katalizör olacağının bir işareti.

XRP 1 günlük grafik

Ripple fiyatının, potansiyel olarak 4. çeyreğin geri kalanı için 0,32 ile 0,56 dolar arasında dalgalanması olası. Boğalar 0,50 dolar bölgesini yeniden ele geçirirse 0,66 dolara kadar çıkan likidite seviyelerinin bir zorlukla karşılaşması muhtemel. Ancak traderlar, her seferinde bir adım atmalı. Bir yükseliş potansiyeli için 13 Haziran’ın en düşük seviyesi olan 0,30 doların kırılmaması gerekiyor. Geçersiz olma seviyesi etiketlerse, 0,26 dolar civarında 2020 likidite seviyelerine doğru ek bir düşüş mümkün. Böyle bir hareket, XRP’nin mevcut piyasa değerinden %35’lik bir düşüş anlamına gelir.

Shiba Inu (SHIB) fiyat tahmini

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Shiba Inu (SHIB), dijital varlık piyasasının genel yörüngesine uygun olarak 2022’de sürekli satışlarla karakterize oldu. Bununla birlikte SHIB topluluğu, hala tokenin yılı yüksek bir seviyede bitireceğine dair bahse giriyor. Bu doğrultuda, CoinMarketCap’teki SHIB topluluğu, tokenin 31 Aralık 2022’ye kadar ortalama 0,000011 dolar değerinde olacağını tahmin ediyor. Bu da mevcut fiyatından %17,53’lük bir kazancı temsil ediyor.

31 Aralık için SHIB fiyat tahmini / Kaynak: CoinMarketCap

Özellikle, topluluk üyeleri tarafından yapılan bahis, SHIB’in artan holder sayısı ile uyumlu. Bu, yatırımcıların tokenin gelecekte toplanacağına ve muhtemelen 2021’in en yüksek seviyelerini yeniden kazanacağına inandığının bir göstergesi. Bu doğrultuda, SHIB, 11 Kasım itibarıyla 1.243.497 olan rakamla, holder’la istikrarlı bir artışa tanık oldu. Bu da holder’larda son üç ayda %3 veya 37.225’lik bir büyümeyi temsil ediyor.

SHIB 3 aylık holder grafiği / Kaynak: CoinMarketCap

SHIB teknik analizi, ayı eğilimini sürdürüyor. Tekniklerin bir özeti 14’te ‘sat’ ile aynı hizada, hareketli ortalamalar 13’te ‘güçlü bir satışı’ destekliyor. Osilatörler ise günlük göstergelerde dokuzda ‘nötr’.

SHIB teknik analizi / Kaynak: TradingView

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.