Balinalar Yoğun Satışa Başladı! 2 Altcoin İçin Sırada Ne Var?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Kripto para dünyasında bugün iki altcoin için önemli gelişmeler var. Üstelik yoğun satış dalgasına maruz kaldılar. Detaylara bakalım.

Altcoin PERP yoğun satış içerisinde

Altcoin PERP piyasanın durgun olduğu bir zaman diliminde önemli bir yükseliş kaydetti. Fiyat %100’ün üzerinde arttı. Ancak meteorik kazançlar, zeki kripto para yatırımcılarının ve meraklılarının dikkatini çekerek gözden kaçmadı.

Bu Hafta, 71 Altcoin İçin Kritik: İşte Olacaklar!

Diğer taraftan altcoin’in yükselişi birçok kişi için zenginlik biriktirmeye devam ediyor. Ayrıca belirsizlik içinde bir durum da ortaya koyuyor. Buna göre saygın bir veri sağlayıcısı olan Look On-Chain, şaşırtıcı bir gelişmeye ışık tutuyor. PERP Vakfı’nın son fiyat artışlarının ardından Binance borsasında satış başlatma kararı dikkat çekiyor.

Perp Vakfından satış dalgası

Lookonchain verilerine göre Perpetual Protocol Foundation Wallet önemli sayıda altcoin PERP’i hareket ettirdi. PERP’in fiyatında bir artış yaşanmadan yalnızca üç saat önce Binance’e 903 bin PERP gönderdi. Gönderilen PERP’in rakamsal karşılığı 691 bin dolar.  

Perpetual Protocol Foundation Wallet deposited 903K $PERP($691K) to #Binance 3 hrs ago after the price of $PERP increased.

Foundation wallet deposited $PERP into #Binance every month from March to August, and has deposited a total of 7M $PERP ($4.62M).https://t.co/y8r7bGAHbI pic.twitter.com/QkqknAurjs

— Lookonchain (@lookonchain) September 6, 2023

Mart ayından Ağustos ayına kadar vakfın cüzdanı periyodik olarak PERP tokenlerini Binance’e yatırıyor. Şimdiye kadar 4.6 milyon dolara eşdeğer 7 milyon adet PERP tokeni Binance’e taşınmış durumda.

Balinalardan altcoin PEPE hareketi: Zararına satılar

Kripto para sektörünün popüler meme coinlerinden biri olan PEPE, son aylarda kendisini çalkantılı sularda buldu. Ayrıca önemli bir düşüşe tanık oldu. Token şu anda, PEPE topluluğunu sarsan bir dizi rahatsız edici olayın sonuçlarıyla boğuşuyor. Diğer taraftan son zamanların en düşük seviyelerinde seyrediyor. Sorun, PEPE geliştirme ekibinin beklenmedik bir hamle yaparak minimum imza gereksinimini 8’den 2’ye düşürmesiyle başladı. Bu kararı, PEPE tokenlerinin çeşitli borsalara büyük ölçekli transferi izledi.

Analistler Radarlarındaki 8 Altcoini Açıkladı: PEPE de Var!

Bu eylemler, bir zamanlar gelişen altcoin’de şok dalgaları yaratıyor. Ayrıca değerinde keskin bir düşüşü tetikliyor. İşleri daha da kötüleştiren gelişmeler de söz konusu oldu. Buna göre altcoin PEPE ekibinin bazı üyeleri borsalara aktardıkları tokenleri sattılar. Buna göre durumdan faydalanmayı tercih ettiler. Bu hareket yatırımcı güvenine ağır bir darbe indirdi. Ayrıca projeyi kargaşa içinde bıraktı. Bu arada, fiyat artışı beklentisiyle PEPE satın almış olan balinalar, kendilerini hâlâ kâr etmeyi bekleyen tehlikeli bir konumda buldular.

PEPE balinaları kayıplarla boğuşuyor

Güvenilir bir kripto para birimi içgörü kaynağı olan Lookonchainden gelen son veriler rahatsız edici bir gelişmeyi ortaya koyuyor. Çalkantılı dönemde PEPE piyasasına giren bir balina, kısa bir süre önce zararına satış yapmayı tercih etti.  Lookonchain ilgili balinanın Binance’e 15 trilyon adet PEPE yatırdığını ifade ediyor. Buna göre yatırılan tutarın rakamsal karşılığı 1.2 milyon dolar.

An hour ago, 3 wallets (probably the same person) deposited 1.5T $PEPE ($1.2M) into #Binance at a loss of $242K.

These 3 wallets withdrew 1.5T $PEPE($1.45M at the time) from #OKX after the Pepe team dumped 16T $PEPE on August 24. pic.twitter.com/StKCuGMGFZ

— Lookonchain (@lookonchain) September 6, 2023

Ayrıca balinanın 242 bin dolar zarar etmesi söz konusu. Bu balina 24 Ağustos’ta o zamanki rakamsal karşılığı 1,45 milyon dolar olan 1,5 trilyon altcoin PEPE satın almıştı. Kriptokoin.com olarak baktığımızda neticede iki önemli altcoin projesinde yoğun satışların olduğunu görüyoruz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da,Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.