Analistler Bu 2 Altcoin Hedefleri Açıkladı: Amansız Koşacaklar!

Analistler Bu 2 Altcoin Hedefleri Açıkladı: Amansız Koşacaklar!
Analistler Bu 2 Altcoin Hedefleri Açıkladı: Amansız Koşacaklar!
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Popüler kripto analisti Bluntz, Solana tabanlı bir meme coin’inden çok güçlü bir koşu bekliyor. Analist Lockridge Okoth ise lider altcoin rakibi Cardano’nun yüzde 30’luk bir hamle yapmaya hazır olduğunu söylüyor.

Bluntz, WIF’ten oldukça güçlü bir koşu bekliyor!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, bugün boğaların günü. Lider kripto para Bitcoin 47 bin doları da aşarken piyasada moraller yüksek. Bu pozitif ortamda analistler bazı tokenlerden patlayıcı hamleler bekliyor. Bluntz takma adlı popüler analist, Solana tabanlı meme coin dogwifhat’ın (WIF) günlük grafiğindeki düşüş eğilimli üç dalga modelinin sona erebileceğini söylüyor.

Analist çalışmalarında düzenli olarak, ana trendlerin beş dalgalı formasyonlarda, düzeltmelerin ise üç dalgalı formasyonlarda meydana geldiğini belirten bir teknik analiz konsepti olan Elliott Wave teorisini kullanıyor. Grafiğine göre Bluntz, WIF’in fiyatının beş dalgalı bir modelde mevcut seviyesinden yaklaşık %272 oranında yükseleceğini tahmin ediyor.

Kaynak: Bluntz

ADA şu sıralarda dibe gördü, şimdi yükseliş zamanı!

Cardano (ADA) fiyatlarındaki ayı eğilimi Aralık ortasından bu yana devam ediyor. Altoin bu süreçte, yaklaşık %30 düştü. Altcoin, ayı trend çizgisinin temsil ettiği blokajla karşı karşıya kaldı. Bu yüzden, fiyat büyük olasılıkla dibe vurdu. Artan alım baskısının, ADA fiyatının trend çizgisini aşarak 50 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) ile 0,5419 dolarlık yatay çizgi arasındaki direnç birleşimiyle yüzleşmesini sağlaması olası.

Bu seviyenin ötesinde izlenecek kilit seviyeler arasında fiyatın 0,5908 dolar barikat görevi görüyor. Bu hedef, mevcut fiyatın %10 üzerinde. Ayrıca, kilit seviyeler arasında daha yüksek olan 0,6412 dolar bulunuyor. Güçlü bir yükseliş durumunda, ADA fiyatının 0,680 dolara ulaşması mümkün. Bu da mevcut seviyesinden%30’luk bir yükseliş anlamına geliyor.

AltcoinADA 1 günlük grafik

Altcoin için yükseliş görünümünü destekleyen on-chain metrikler

Santiment’in sosyal baskınlık ve sosyal hacim metriklerine göre, ADA tokenı için mention’ların sayısı, kripto ile ilgili sosyal medyadaki diğer token havuzuna göre artıyor. Bunlar boğa tezine güvenilirlik katıyor.

ADA sosyal hacim, sosyal hakimiyet. Kaynak: Santiment

Ayrıca, hacim metriğinde de artış var. Ayrıca, 100.000 dolar değerinden fazla ADA hareketlerini içeren balina işlemleri de artıyor. Bu ikisinin birleşimi, traderların aktif hale geldiğini gösteriyor. Bu da ADA fiyatı için iyiye işaret.

AltcoinADA balina işlem sayısı, hacmi. Kaynak: Santiment

Öte yandan, azalan trend çizgisinden gelen bir reddin işleri değiştirmesi mümkün. Bu durumda ADA fiyatının trend çizgisinin dayanağının altında devam etmesi olası. Böylece, potansiyel olarak mevcut seviyelerin yaklaşık % 10 altında olan 0.4668 dolar masaya gelir.

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitterda, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

Yorumlar kapalı.