MATIC, LINK, DOT ve VET Büyük Haberler Duyurdu!

MATIC, LINK, DOT ve VET Büyük Haberler Duyurdu!
MATIC, LINK, DOT ve VET Büyük Haberler Duyurdu!
service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Polygon (MATIC) ve Chainlink (LINK), FibSwap ile yeni bir ortaklık kurdu. VeChain’in (VET) en büyük main-net hard-fork’u dağıtıma hazır. Polkadot (DOT), yeni nesil hackathon metaverse şampiyonasını başlattı. Detaylar için bizi okumaya devam ediniz.

MATIC ve LINK, FibSwap ile yeni bir ortaklık kurdu

7 Kasım Pazartesi günü, cross-chain merkezi olmayan borsa FibSwap, Chainlink Automation ile entegrasyonunu duyurdu. FibSwap ve Chainlink arasındaki entegrasyon, Polygon Blockchain’de (MATIC) canlı olarak gerçekleşti. FibSwap, bu entegrasyonun, çiftlik havuzlarını güvenli ve uygun maliyetli bir şekilde stake etmeye imkan vereceğini söylüyor. Ayrıca, verim için dağıtım sistemini otomatikleştirmelerine yardımcı olacağını kaydediyor. Bu, kullanıcılara varlıklarının güvenliği konusunda daha fazla güvence sağlayacak. Ayrıca, optimum bir depozitör deneyimi sunarken FibSwap protokolünün çözücü kalmasına da yardımcı olacak.

FibSwap, birden fazla Blockchain’i destekleyen cross-chain merkezi olmayan bir borsa. Kullanıcıların bir Blockchain’in tokenlerini başka bir Blockchain’in yerel tokenleriyle güvenli bir şekilde değiştirmesine olanak tanıyor. FibSwap, kullanıcıların ağı ve ilgili tokenlerini seçtikten sonra tokenleri değiştirebilmeleri için tüm süreci basitleştiriyor.

MATIC

FibSwap, Chainlink Automation’ı seçmenin nedeninin, şu anda merkezi olmayan finansta (DeFi) on milyarlarca doları güvence altına alan aynı zamanda test edilmiş ve güvenilir node operatörleri havuzu tarafından işletilmesi nedeniyle olduğunu söylüyor. Chainlink Automation, aşırı piyasa oynaklığı ve ağ tıkanıklığı zamanlarında bile mükemmel performans gösterdi.

VeChain’in en büyük main-net hard-fork’u dağıtmaya hazır

Kriptokoin.com olarak bildirdiğimiz üzere, uzun yıllar süren sıkı çalışmanın ardından, VeChainThor’un en önemli main-net hard-fork’u olan PoA2.0 yükseltmesi, VIP-220’de yapılan başarılı bir oylamanın ardından dağıtıma hazır. Geliştiriciler, yükseltmenin VeChain için oyunun kurallarını değiştirmesi bekliyor. Çünkü, bu yükseltme blok kesinliğine ulaşmasına izin verecek.

After many years of hard work, #VeChainThor's most significant mainnet hard fork is ready for deployment following the successful vote on VIP-220, or 'Finality with one Bit' (FOB).

PoA2.0 is game-changing for #VeChain.

Let's explore what users will need to do in a thread👇 $VET pic.twitter.com/uxulpfRc6W

— VeChain Foundation (@vechainofficial) November 7, 2022

Duyuruya göre, VIP-220 ile kesinliğin entegrasyonu olan ‘Proof of Authority 2.0’ın (POA2.0) son aşaması 13815000 blok yüksekliğinde veya 17 Kasım’da saat 08:10 UTC’de yayınlanacak. Thor node’larını çalıştıran geliştiricileri ve projeleri, herhangi bir sorun yaşamamak için main-net yükseltmesinden önce node yazılımlarını 2.01 sürümüne yükseltmeye teşvik ediyor. v2.0.1 sürümü, main-net’teki nihai hard fork’u etkinleştirecek. Bu, node’ların blokların kesinliğini kontrol etmesine izin veren Tek Bitli (FOB) VIP-220 Kesinliğini uygulayacak.

Polkadot, yeni nesil hackathon metaverse şampiyonasını başlattı

Polkadot (DOT), birbirine bağlı para-chain’lerden oluşan bir ağlar arası Web3 ekosistemi. Şimdi Polkadot meraklıları, tüm GameFi, metaverse ve play-to-earn geliştiricilerini Aralık 2022’deki en büyük Polkadot etkinliğine davet ediyor. Altcoin yetkililerinin resmi açıklamasına göre, ilk Metaverse Şampiyonası 5 Aralık 2022’de Budapeşte’de başlayacak.

What will happen on the day of the event? 👀

Every team will need to solve at least one from each track of the challenges.

More details – December 6th.

😍 How to get the chance to win $36k in prizes?

Solve the challenges of the prequalification 👉 https://t.co/DMV80gLeB3

— Polkadot Metaverse Championship (@MetaverseChampz) November 3, 2022

Ana Web3 hackathon’larının aksine, yalnızca seçilen takımların katılmasına izin verilecek. Ana etkinlik 5 Aralık’ta başlayacak. Bundan önce, tüm potansiyel katılımcılar, en yüksek kalitede içeriği üretmek için gerekli bir hazırlık ve öğrenme sürecinden geçecek. Ardından Polkadot odaklı takımlar kendilerini tanıtacak ve 40 olan giriş sınırına hak kazanacaklar.

Deneyimli Web3 ağır sıkletleri Michael Healy, Silur ve Mike Vitéz, projeleri uzman olarak gözden geçirecek. Bu nedenle, tüm başarılı katılımcıların ürünlerini en üst düzey endüstri gazilerinden oluşan bir grup analiz edecek.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook‘ta ve Instagram‘da takip edin ve Telegram ve YouTube kanalımıza katılın!

Kaynak: sizlere kriptokoin.com farkıyla sunulmuştur.

İçeriklerimiz hepsi otomatik bot ve manuel paylaşım ile aktarım sağlanır. Hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi ve öneri değildir., Kripto sektöründe alacağınız karar ve sorumluluk tamamen kullanıcıların kendisine aittir., Kripto ve finans söktürünün büyük bir risk olduğunu sakın unutmayınız bu uyarıları dikkate almanızı tavsiye ederiz. Sektörü araştırmanızı tavsiye ederiz. Proje yatırımlarını çok iyi araştırmanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar kapalı.